Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Προσλήψεις για πυροφύλακες και ναυαγοσώστες

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Προσλήψεις για πυροφύλακες και ναυαγοσώστες
Το πράσινο φως για την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας.


Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η πρόσληψη δύο (2) εργατών πυρασφάλειας ΥΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών, για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι η κάλυψη στις βάρδιες του πυροφυλάκιου στην θέση «Προφήτης Ηλίας» της Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου στα πλαίσια της πυρασφάλειας – πυροπροστασίας των δασών του όρους «Πάρνωνα» κατά την αντιπυρική περίοδο.

Επίσης, αποφασίστηκε η πρόσληψη δύο (2) ναυαγοσωστών Π.Ε. και εν ελλείψει Δ.Ε., με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουνίου έως 30 Αυγούστου. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, η προστασία της ασφάλειας των πολιτών με την κάλυψη των ακτών Τυρού/Σαπουνακαίικων και Πλάκας Λεωνιδίου.

Για τις συμβάσεις έχουν προβλεφθεί πιστώσεις στους κάτωθι Κ.Α. του προϋπολογισμού έτους 2017 του σκέλους των εξόδων του Δήμου.

Κατά της ανωτέρω απόφασης και υπέρ της πρότασης του κ. Χείλαρη που αφορά την πρόσληψη τουλάχιστον τριών ατόμων για να καλύψουν τρεις οχτάωρες βάρδιες στο πυροφυλάκιο του «Προφήτη Ηλία» της Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...