Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβείο για το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου από το Συμβούλιο της Ευρώπης! (vd)

Βραβείο για το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου από το Συμβούλιο της Ευρώπης! (vd)
Στη Χερσόνησο της Κρήτης έγινε τη Δευτέρα, 15 Μαΐου η τελετή απονομής αριστείων καλών πρακτικών στο πλαίσιο του προγράμματος ανάδειξης καλών πρακτικών Δήμων της Ελλάδας.
Εκεί, είχαν ταξιδέψει ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Τρούμπας.
Το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου ήταν ανάμεσα στις τρεις καλύτερες πρακτικές!
"Μια πολύ μεγάλη αναγνώριση για το Δήμο μας!!!
Η πρότασή μας πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε επίπεδο χώρας, στο διαγωνισμό καλών πρακτικών του Συμβουλίου της Ευρώπης!
Δεχτήκαμε τα θερμά συγχαρητήρια για την παρουσίαση μας από τους ανθρώπους της ΕΕΤΑΑ και του Συμβουλίου της Ευρώπης!
Δεν είναι λίγο να συμβαδίζεις με τη Χερσόνησο της Κρήτης στην κατηγορία του τουρισμού, σε ένα τόσο σημαντικό διαγωνισμο!
Και αυτό είναι μόνο η αρχή!!!
Αν δεν είναι αυτό εξωστρέφεια, τότε τι είναι?" έγραψε ο Δήμαρχος Χ. Λυσίκατος.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ LEONIDION.GR



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση του Συμβουλίου της Ευρώπης στην ξενοδοχειακή μονάδα "Lyttos" στον Ανισσαρά του Δήμου Χερσονήσου, στην οποία αναδείχθηκαν οι πρωτοπόρες και καινοτόμες καλές πρακτικές των Δήμων της Ελλάδας.



Το Πρόγραμμα Ανάδειξης Καλών Πρακτικών στους Ελληνικούς Δήμους αποτελεί μια συστηματική μέθοδο, κατά την οποία οι καλές πρακτικές σε συγκεκριμένα θεματικά πεδία εντοπίζονται, αναδεικνύονται και διαχέονται σε άλλους Δήμους. Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το Κέντρο Τεχνογνωσίας για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης για να αναδεικνύει τους Δήμους, που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες πρωτοβουλίες ή πρότυπα σχέδια σε βασικούς τομείς της δραστηριότητάς τους, με σημαντικό αντίκτυπο στη τοπική κοινωνία.





Το Πρόγραμμα Ανάδειξης Καλών Πρακτικών στους Ελληνικούς Δήμους υλοποιείται για πρώτη φορά, στο πλαίσιο συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης με το Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και το Ινστιτούτο Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ). Στόχος του Προγράμματος είναι ο εντοπισμός, η δημόσια αναγνώριση και η διάδοση βέλτιστων πρακτικών ανάμεσα στους Δήμους της χώρας.






Τα βραβεία




Ο οικοδεσπότης Δήμος Χερσονήσου και ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας απέσπασαν τις σημαντικές τιμητικές διακρίσεις στον τομέα του Τουρισμού, ενώ οι Δήμοι Τρίπολης, Θέρμης και Θεσσαλονίκης απέσπασαν αντίστοιχα τις τιμητικές διακρίσεις στον τομέα Νέων Τεχνολογιών.






Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας βραβεύτηκε για το Έργο "Πάρκο Αναρρίχησης Λεωνιδίου" και το βραβείο παρέλαβαν ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Τρούμπας.








www.leonidion.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...