Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νότια Κυνουρία - Διανομή τροφίμων σε απόρους

Νότια Κυνουρία - Διανομή τροφίμων σε απόρους
Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Κ Α Λ Ε Ι 
Τους Ωφελούμενους 
του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα το διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, 
για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για τα είδη: ΜΟΣΧΑΡΙ, ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΦΕΤΑ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΥΓΡΟ ΓΕΝ. ΧΡΗΣΗΣ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΠΕΛΤΕ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΗΛΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΑΚΕΣ, ΖΑΧΑΡΗ
 
Για το Λεωνίδιο, η διανομή για τα νωπά προϊόντα θα πραγματοποιηθεί αυστηρά:
Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 , 11:30 – 14:00 &
Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 ,   08:00 – 13:00
στο Παλιό Δημαρχείο Λεωνιδίου   
και για τον Τυρό στο Δημοτικό Κατάστημα, ύστερα από ενημέρωση
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος ή τηλεφωνικά & θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους.
Τα νωπά προϊόντα που θα περισσέψουν, θα δοθούν σε κοινωνικές δομές.
Πληροφορίες : Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, Φύττα Κατερίνα τηλ. 2757360226 (Λεωνίδιο) και Λάμπρου Παναγιώτα τηλ 2757360107 (Τυρός) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Λυσίκατος Χαράλαμπος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...