Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεωνίδιο - Μελέτη αντιμετώπισης καταστροφών από φαινόμενα διάβρωσης στην Παραλία Λάκκου

Λεωνίδιο - Μελέτη αντιμετώπισης καταστροφών από φαινόμενα διάβρωσης στην Παραλία Λάκκου


Με κατά πλειοψηφία απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας ενέκρινε  τους όρους του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης και τη συμμετοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας σε Προγραμματική Σύμβαση, με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη αντιμετώπισης καταστροφών από φαινόμενα διάβρωσης Παραλίας Λάκκου Δ.Ε. Λεωνιδίου, Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 40.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο πλαίσιο των δράσεων «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες».

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εκτέλεσης των προβλεπόμενων της παρούσας Σύμβασης υπηρεσιών και εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 40.000,00 €.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της σύμβασης αφορά σε διάστημα τριάντα (30) μηνών, από την υπογραφή της (ήτοι από ..-6-2017 έως ..-6-2019).

Κατά της αποφάσεως ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος ο οποίος είπε … «το τρέξατε λιγάκι γιατί είχα να σας κάνω ερώτηση, αν έχει οριστεί ο αιγιαλός και η παραλία, απ’ τη στιγμή που δεν έχει οριστεί ο αιγιαλός και η παραλία και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε μία επέμβαση. Έρχεται η Κτηματική Υπηρεσία και σου λέει: κύριε, πρώτα θα οριστεί αυτό και μετά προχωράμε. Κάνοντας μία μελέτη γιατί εδώ το τρέχω εγώ λίγο παραπάνω και λέω: μήπως κάνουμε μελέτες για τις μελέτες και να μένουνε στα συρτάρια ανεδαφικές οι μελέτες για την ιστορία; Εγώ βέβαια είμαι κάθετα αντίθετος με αυτό, έτσι; Ξεκάθαρα, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο περισσότερο. Από κει και πέρα όμως θα πρέπει να δούμε ότι πρέπει να βάλουμε σαν πλώρη να οριστεί ο αιγιαλός και η παραλία και να προχωρήσουν όλες οι εργασίες των έργων αυτών. Γιατί μην κοροϊδευόμαστε: και μελέτη να έχουμε δεν θα γίνει τίποτα αν δεν έχει οριστεί ο αιγιαλός και η παραλία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...