Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες εκδηλώσεις του Απόλλωνα Τυρού

Οι επόμενες εκδηλώσεις του Απόλλωνα Τυρού
Ο Αθλητικός Σύλλογος Παραλίας Τυρού Σαπουνακαιίκων «ο Απόλλων» λειτουργεί τμήματα ακαδημιών παίδων, εφήβων και συμμετέχει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας στην Α' Κατηγορία με την παιδική και την ανδρική ομάδα.

Στις τάξεις του Συλλόγου περισσότερα από 80 νεαρά παιδιά προπονούνται και γαλουχούνται καθημερινά στα αθλητικά ιδεώδη, υπό τις οδηγίες διπλωματούχων προπονητών στο Δημοτικό γήπεδο Τυρού. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός, αποτελεί διέξοδο για τη νεολαία του τόπου μας στα αδιέξοδα της εποχής.

Το πλάνο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει διοργάνωση – διεξαγωγή καλοκαιρινού τουρνουά ποδοσφαίρου 5*5 & 7*7 παίδων – νέων στα πλαίσια των εκδηλώσεων Απολλώνεια 2017, διεξαγωγή ημερίδας με θέμα «Ανάπτυξη τμημάτων υποδομής – Το μέλλον του ποδοσφαίρου», διεξαγωγή ημερίδας με θέμα «Παιδί και αθλητισμός - Ο ρόλος και η στάση των γονέων», διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου τριήμερου τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών, νέων και παίδων).

Για το λόγο αυτό ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας ενέκρινε τη χρηματική επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου Παραλίας Τυρού Σαπουνακαιίκων «Ο Απόλλων», με το ποσό των 4.500,00€ για την ενίσχυση των εξόδων των αθλητικών εκδηλώσεων που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν για το έτος 2017.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...