Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτές είναι οι 4 παραλίες για να «βουτήξετε» στην περιοχή του Λεωνιδίου!

Αυτές είναι οι 4 παραλίες για να «βουτήξετε» στην περιοχή του Λεωνιδίου!

 

Μία σύντομη παρουσίαση των παραλιών της περιοχής του Λεωνιδίου, στη Νότια Κυνουρία, έκανε το περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία».

Πρόκειται για τέσσερις μικρές παραλίες, πανέμορφες, με καθαρά νερά, που είναι αλήθεια ότι σε πολλούς στην Τρίπολη, είναι άγνωστες…

Σαμπατική: Η πρώτη παραλία που συναντάμε μετά την παραλία Λιβάδι, πιο κάτω από τον Τυρό. Ψαράδικος οικισμός με διάφανα γαλανά νερά.

Λάκκος: Μετά είναι ο Λάκκος. Μεγάλη βοτσαλωτή παραλία με πράσινα νερά. Ιδανική για όποιον επιθυμεί ησυχία.

Πλάκα Λεωνιδίου: πέντε λεπτά από το Λεωνίδιο, είναι η Πλάκα. Κοσμοπολίτικη βοτσαλωτή παραλία που διαθέτει beach bar, καφετέριες, ταβέρνες και ξενοδοχεία. Μπορεί κάποιος να κάνει θαλάσσια σπορ και να λάβει μέρος σε τουρνουά beach volley που γίνεται κάθε καλοκαίρι. Ιδανική επιλογή για παρέες και νέους.

Πούλιθρα: Από την Πλάκα, συνεχίζουμε στα Πούλιθρα. Μεγάλη βοτσαλωτή παραλία με γαλανά νερά. Η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει ησυχία.

Φωκιανός: Και τέλος, μετά τα Πούλιθρα προχωράμε για τον Φωκιανό. Βοτσαλωτή παραλία με καθαρά νερά. Επίσης, ιδανική επιλογή για όποιον θέλει ήρεμες διακοπές.

Ο Λάκκος, τα Πούλιθρα και ο Φωκιανός είναι για ήσυχες, οικογενειακές διακοπές και όποιος θέλει διασκέδαση μέχρι το πρωί … πάει στην Πλάκα.

Διαβάστε το αφιέρωμα ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...