Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα παράταση για το έργο ύδρευσης στον Άγιο Βασίλειο Κυνουρίας

Νέα παράταση για το έργο ύδρευσης στον Άγιο Βασίλειο Κυνουρίας

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιάς Αρκαδίας της Περιφέρειας δόθηκε Προθεσμία Περαιώσεως του έργου "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ" από 30-04-2018 μέχρι 31-05-2018 με αναθεώρηση προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συμβατικές ποσότητες εργασιών.

Για την παράταση αυτή, προηγήθηκε αίτηση του Αναδόχου με την οποία ζητήθηκε παράταση προθεσμία για την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από τη μελέτη εργασιών οι οποίες καθυστέρησαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον τόπο του έργου λόγω χειμώνα.

Να σημειωθεί ότι το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού του Αγίου Βασιλείου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα θα γίνει καθαίρεση της υφιστάμενης υδροσυλλογής από την οποία χάνεται μεγάλο μέρος της υδροφορίας και κατασκευή νέας. Θα γίνουν εργασίες περίφραξης του χώρου ο οποίος τώρα είναι εκτεθειμένος σε εξωτερικές παρεμβάσεις. Στη συνέχεια θα γίνει αντικατάσταση του παλαιού δικτύου από PVC με αγωγούς πολυαιθυλενίου και τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος χλωρίωσης του νερού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...