Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πούλιθρα | Αναγκαιότητα να λειτουργήσει δωρεάν δημοτικό πάρκινγκ

Πούλιθρα | Αναγκαιότητα να λειτουργήσει δωρεάν δημοτικό πάρκινγκ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας αποδέχτηκε κατά πλειοψηφία την αναγκαιότητα λειτουργίας δημοτικού χώρου ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων στην Τ.Κ. Πουλίθρων, για την επίλυση των αυξημένων κυκλοφοριακών προβλημάτων που δημιουργούνται από τον μεγάλο αριθμό οχημάτων που κινούνται και σταθμεύουν στην παραλιακή ζώνη του οικισμού, καθώς και για την εξυπηρέτηση κατοίκων και παραθεριστών.

Επίσης, ενέκρινε την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας για μίσθωση ιδιωτικού οικοπέδου στη Τ.Κ. Πουλίθρων, που θα χρησιμοποιηθεί για λειτουργία ελεύθερου - ανοικτού χώρου στάθμευσης οχημάτων.

Οι όροι του Διαγωνισμού θα καταρτιστούν από την Οικονομική Επιτροπή.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από την αρμόδια τριμελή Επιτροπή της παρ.1 του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81 που ορίστηκε με την υπ’ αριθ. 244/2017 (ΑΔΑ: ΩΞ58ΩΚΝ-ΖΟΜ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εκτίμηση του ακινήτου θα γίνει από την επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 271/80. 

Επιπλέον όρισε τα μέλη της επιτροπής ως εξής:

α) Καρδάση Δημήτριο, Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος ορίζεται και πρόεδρος της επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο Τρούμπα Δημήτριο.

β) Αθανασόπουλο Δημήτριο, Δημοτικό Σύμβουλο, ως μέλος της επιτροπής με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο Δανεσή Θεόδωρο.

Έργο της επιτροπής είναι η εκτίμηση, η καταμέτρηση του ακινήτου και η σύνταξη σχετικής έκθεσης καταλληλότητας. Η επιτροπή αποφαίνεται κατά πλειοψηφία, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας επικρατεί η ψήφος του προέδρου. Το τρίτο μέλος της επιτροπής (μηχανικός) θα ορισθεί με απόφαση του Δημάρχου. 6. Παραπέμπει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Παρών δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...