Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πούλιθρα | Αναδείχθηκαν μειοδότες για τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης

Πούλιθρα | Αναδείχθηκαν μειοδότες για τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης

© www.kalimera-arkadia.gr

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας δέχθηκε την εισήγηση του Δημάρχου και ενέκρινε το από 11-09-2018 πρακτικό της επιτροπής διενέργειας της φανερής, προφορικής και μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου στην Τ.Κ. Πουλίθρων (για χρήση ως υπαίθριος χώρος ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων), η οποία διεξήχθη σε δύο φάσεις και με ημερομηνία διενέργειας της β΄ φάσης την 11η/9/2018 και ώρα 11:00 π.μ., κατά την οποία αναδείχθηκαν μειοδότες – εκμισθωτές οι (συνεργαζόμενοι ιδιοκτήτες όμορων οικοπέδων) οι οποίοι πρόσφεραν, ο μεν πρώτος οικόπεδο εμβαδού 1.048,375 τ.μ. και ο δεύτερος, οικόπεδο, όμορο του πρώτου, εμβαδού 958,86 τ.μ.

Η Επιτροπή κατακύρωσε τη δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου στην Τ.Κ. Πουλίθρων (για χρήση ως υπαίθριος χώρος ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων), υπέρ των «συνεργαζόμενων» ιδιοκτητών ακινήτων, (α) για οικόπεδο εμβαδού 1.048,375 τ.μ. με ετήσιο συνολικό 1,49 € ανά τετραγωνικό μέτρο (ήτοι 1.562,08 € συνολικό ετήσιο μίσθωμα) και (β) για οικόπεδο, όμορο του πρώτου, εμβαδού 958,86 τ.μ., αντί ετησίου μισθώματος 1,49 € ανά τετραγωνικό μέτρο (ήτοι 1.428,70 € συνολικό ετήσιο μίσθωμα). Το τελικό μίσθωμα προσδιορίστηκε από το μέσο όρο των προσφερόμενων μισθωμάτων.

Τέλος, εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κον Χαράλαμπο Λυσίκατο του Νικολάου, για την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών.

Η απόφαση εδώ: https://diavgeia.gov.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...