Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαογραφική Έκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνιάς στον Τυρό ανακοίνωσε ο Ρουσιάς - "Ευχαριστούμε τον Mr Φιλόδημο" από τον Λύσίκατο!

Λαογραφική Έκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνιάς στον Τυρό ανακοίνωσε ο Ρουσιάς - "Ευχαριστούμε τον Mr Φιλόδημο" από τον Λύσίκατο!

Ο ΦιλόΔημος για άλλη μια φορά αγκαλιάζει τις ανάγκες των Δήμων της Αρκαδίας, εντάσσοντας την πρόταση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για την "Αποκατάσταση – Μετατροπή κτιρίου παλαιού δημοτικού σχολείου Τυρού σε Λαογραφική Έκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνιάς", Προϋπολογισμού 744.400,00 € αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνος Ρουσιάς και δίνει συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας και στον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Σωτηρόπουλο.

Μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Λυσίκατος έγραψε: "Οι εγκρίσεις συνεχίζονται! Ευχαριστούμε πολύ "Mr Φιλόδημος" Μαρίνο Ρουσιά"!

Η πρόταση αποτελείται από δύο υποέργα:

Υποέργο 1:«Αποκατάσταση – Μετατροπή κτιρίου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τυρού σε λαογραφική Έκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνιάς»
Το υποέργο 1 αφορά στην υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση του κτιρίου του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τυρού, όπως περιγράφονται στην Αρχιτεκτονική Οριστική Μελέτη του έργου.

Υποέργο 2: «Χώρος προβολής της Θάλασσας & της Αλιείας στον Τυρό Αρκαδίας».
Το υποέργο 2 αφορά στην υλοποίηση δράσεων για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την αξιοποίηση της υπάρχουσας υποδομής ως χώρου περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης επισκεπτών σχετικά με το θαλάσσιο φυσικό περιβάλλον και τις οικονομικές δραστηριότητες του ανθρώπου.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός σημαντικού πόλου έλξης στην περιοχή του Τυρού και ανάπτυξης θεματικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...