Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την επέτειο της Απελευθέρωσης της Τρίπολης τίμησαν οι Αρκάδες στον μακρινό Καναδά! (εικόνες)

Την επέτειο της Απελευθέρωσης της Τρίπολης τίμησαν οι Αρκάδες στον μακρινό Καναδά! (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η συνεδρίαση της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά (Μόντρεαλ) για την επέτειο της Άλωσης της Τρίπολης.

Ο κ. Κώστας Κπαετάνιος γράφει: "Αγαπητά μας μέλη,φίλες & φίλοι του Συλλόγου μας, καλημέρα σας & καλή βδομάδα!!
Έγινε το Σάββατο η προγραμματισμένη συνεστίαση για την επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς και σημείωσε μεγάλη επιτυχία!!
Ήταν η πρώτη μας εκδήλωση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε πολύ που είσασταν εκεί!! Όπως είπε ο Πρόεδρός μας κύριος Χρήστος Αλεβίζος,χωρίς τη δική σας στήριξη τίποτα δεν γίνεται!! Τα φαγητά που σας σερβίραμε ετοιμάστηκαν από τον Γιάννη,(Βενιαμίν) τον Δημήτρη Κοήνη και τις κυρίες του γυναικείου τμήματος, υπό την επίβλεψη της κυρίας Μαρίας Μιχοπούλου και τους ευχαριστούμε πολύ!! Και βεβαία ευχαριστούμε τον κύριο Τάσσο Παπακώστα (πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου μας) για την δωρεάν μουσική που έπαιξε για μας.
Όλα αυτά φίλες/φίλοι μου συνέβαλαν έτσι ώστε να έχουμε μια πολύ ωραία βράδια με πλούσιο φαγητό,ποτό,μουσική και χορό μέχρι πρωίας.
Τηλεοπτικά την εκδήλωση κάλυψε,(δωρεάν όπως πάντα) το κανάλι του συμπατριώτη μας κυρίου Γιάννη Κόκκονα και τον ευχαριστούμε πολύ."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...