Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Γιορτή μακαρονάδας" από τους Αρκάδες στο μακρινό Μόντρεαλ! (εικόνες)

"Γιορτή μακαρονάδας" από τους Αρκάδες στο μακρινό Μόντρεαλ! (εικόνες)
Έγινε προχθές η καθιερωμένη εκδήλωση της μακαρονάδας από την Αδελφότητα Αρκάδων Μοόντρεαλ και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη!! Ήταν η πρώτη εκδήλωση του νέου Δ/Σ και η παρουσία σας μας γέμισε με χαρά και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Στην εκδήλωσή μας έδωσαν το παρόν και αρκετοί Πρόεδροι άλλων συλλόγων με τις παρέες τους μεταξύ των οποίων, ο Αρκάς Γιάννης Θεοδοσόπους (Κογκρέσο του Κεμπέκ,) Αθηναίων Πειραιωτών,Ηλείων, Χιωτών,τοπικοί οργάνωση ΝΔ καθώς και εκπροσώπου άλλων Συλλόγων και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξή τους!!
Με αυτά τα λογία η νέα Πρόεδρος του Δ/Σ κυρία Μαρία Μιχοπούλου καλωσόρισε κι' ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε την νέα Πρόεδρο του Γυναικείου Τμήματος κυρία Ελένη Ντρεκοπούλου, καθώς και όλες τις κυρίες του Συλλόγου μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Καθώς και τη Νεολαία μας που ήταν παρών και μας κατέπληξαν με τις χωρητικές του φιγούρες. Ευχαρίστησε επίσης και τον κύριο Τάσο Παπακώστα τόσο για την προσφορά του όσο και για την προσωπική του συμμετοχή στην κουζίνα,με τη φροντίδα του οποίου το φαγητό μας ήταν το κάτι άλλο!! Και δεν ήταν μόνο αυτό. Μετά το φαγητό ο Τάσος ο Παπακώστας ανέλαβε ρόλο DJ και με τη μουσική του μας ξεσήκωσε και το γλεντήσαμε μέχρι πρωίας!!
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο.
Υ.Γ. Τηλεοπτικά την εκδήλωσή μας κάλυψε το Odyssey tv του συμπατριώτη μας του Γιάννη του Κοκκονα και τον ευχαριστούμε πολύ!!
Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...