Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με εντυπωσιακά χορευτικά και πολύ κέφι γλέντησαν οι Αρκάδες στον μακρινό Καναδά! (vd)

Με εντυπωσιακά χορευτικά και πολύ κέφι γλέντησαν οι Αρκάδες στον μακρινό Καναδά! (vd)

Έγινε τελικά ο 59ος ετήσιος χορός του Συλλόγου Αρκάδων στο Μόντρεαλ του Καναδά και για μια ακόμα φορά είχε μεγάλη επιτυχία!

Ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου κ. Κώστας Καπετάνιος, γράφει: "Ήταν ένας από του καλύτερους χορούς των τελευταίων ετών στο Σύλλογό μας.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο και όλα ήταν τέλεια οργανωμένα.
Εδώ σ' αυτό το σημείο θέλω - εκ μέρους της προέδρου μας - κυρίας Μαρίας Μιχοπούλου
να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που δώσατε το "παρών" στον χορό μας και αν μη τι άλλο μας κάνατε να νιώσουμε πολύ υπερήφανοι και μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας στο Σύλλογο. Μεταξύ των καλεσμένων μας ήταν παρόντες: Η εξ Αρκαδίας καταγόμενη βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δεσποινίς Εμμανουέλα Λαμπροπούλου,ο Γενικός Πρόξενος τής Ελλάδος κύριος Μιχάλης Μιχαηλίδης,ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ κύριος Ανδρέας Κριλής,η Δημοτική Σύμβουλός της πόλης του Μόντρεαλ κυρία Μαρία Ντέρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Λαβάλ κύριος Βασίλης Καρυδόγιαννης καθώς και πόλοι Πρόεδροι άλλων Εθνικό/τοπικών Συλλόγων της πόλης μας,τους οποίους κι' ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκαναν.
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κυρία Μπία Κορρέ και την ευχαριστούμε πολύ.
Το πρόγραμμα άρχισε με την παρουσίαση των 2 μουσικών που φέραμε κατευθείαν από την Ελλάδα για το χορό μας,δηλαδή τον Νίκο Πολυζογόπουλο στο τραγούδι και τον Μπάμπη Κωστότουλο στο κλαρίνο και μαζί με την τοπική μας ορχήστρα του Αλέξανδρου Μπατσούλη και τον Μανώλη Ζγουράκη στην κονσόλα του DJ με τη μουσική και τα τραγούδια
τους μας ταξίδεψαν στα χωριά μας.
Αμέσως μετά εμφανίστηκαν τα χορευτικά μας και υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους Μανώλη Ορφανού και του Χρήστου Κορρέ μας κατέπληξαν όλους με την εξαιρετηκη τους εμφάνιση και τις χορευτικές τους φιγούρες και όλος ο κόσμος τα καταχειροκροτούσε ασταμάτητα!! Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζω και θα καταλάβετε γιατί σας λέω ότι όλα ήταν τέλια οργανωμένα!!
Μετά τα χορευτικά δώσαμε τον λόγο στους επισήμους για να μας απευθύνουν ένα χαιρετισμό, με πρώτη την δι/δα Εμμανουέλα Λαμροπούλου η οποία μας είπε ότι την κάναμε πολύ υπερήφανη σαν Αρκαδοπούλα γεννημένη εδώ στο Μόντρεαλ!! Εν συνεχεία μας μίλησε ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδος ο οποίος μας συνεχάρη για την σωστή δουλειά που κάνουμε και τιμάμε έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Αρκαδία άλλα και όλη την Ελλάδα!! Μετά μας μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινότητάς μας και μας είπε μεταξύ άλλων ότι με αυτό που βλέπει απόψε δεν αμφιβάλει ότι ο Σύλλογός μας έχει μέλλον!!. Και τέλος πήρε το λόγο η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κυρία Μαρία Μιχοπούλου και εμφανώς συγκινημένη με την εικόνα που έβλεπε μπροστά της ευχαρίστησε το πλήθος του κόσμου για την τιμή που μας έκαναν και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Και πρόσθεσε ότι του χρόνου με τη βοήθεια του θεού θα γιορτάσουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας!! Χαιρετισμό με επιστολή του μας έστειλε και ο Αρκάς υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κύριος Κώστας Βλάσης και τον ευχαριστούμε πολύ!!
Και τελειώνοντας να σας πω ότι την χοροεσπερίδα μας κάλυψαν τηλεοπτικά δυο τοπικά κανάλια. Το Odyssey tv του συμπατριώτη μας του Γιάννη του Κώκκονα και το ΖΟΥΜΕ ΝΟΝΤΡΕΑΛ του Νασου Παπανικολόπουλου και τους ευχαριστούμε πολύ.
Αυτά για τώρα φιλές & φίλοι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά έπρεπε να τα πω όλα αυτά κυρίως για σας τους μακρινούς μας φίλους."

1 σχόλιο

  • Κώστας Καπετανιος
    Κώστας Καπετανιος Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προβάλετε!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...