Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεα καταγγελία για Κιμούλη από Γερονικολού: Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις

Νεα καταγγελία για Κιμούλη από Γερονικολού: Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις

Μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός στο ethnos.gr, η Κατερίνα Γερονικολού, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας "πικραμένης". Πικραμένη, βέβαια, είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δεν συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας. Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.

Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα. Ως εδώ όμως. #nowisourtime #σοφίαμπεκατώρου» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή», στην οποία συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη.

Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στο πλευρό της Ζέτας Δούκα

Παράλληλα, με αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού επιβεβαίωσαν όσα περιέγραψε η Ζέτα Δούκα ότι βίωσε με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Πιο κοντά» (Closer). «Περήφανος για τη Ζέτα» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η Δώρα Χρυσικού σημείωσε: «Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα». 

xrisikou1.jpg

https://www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...