Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλειστικό: 5μελής διοίκηση στο Νοσοκομείο – Υπέγραψε ο Άδωνις – Για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου σε εκπρόσωπο της ΠΟΑ!

Αποκλειστικό: 5μελής διοίκηση στο Νοσοκομείο – Υπέγραψε ο Άδωνις – Για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου σε εκπρόσωπο της ΠΟΑ!

Μετά την τοποθέτηση του Νίκου Χρόνη στη θέση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υπόγραψε την απόφαση για τον διορισμό του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, θέμα το οποίο εκκρεμούσε και έπρεπε να προχωρήσει για να μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά και πλήρως το Νοσοκομείο.

Προς το παρόν, ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, θέση στο νέο Δ.Σ. θα έχει ο κ. Καραφωτιάς από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής. Το σημαντικό είναι ότι πλέον η ΠΟΑ θα έχει εκπρόσωπο στη διοίκηση του Νοσοκομείου και μάλιστα για πρώτη φορά θα έχει δικαίωμα ψήφου!

Εξέλιξη εξαιρετικά σημαντική και θετική, αφού πλέον οι ομογενείς Αρκάδες της Αμερικής ικανοποιούνται σε ένα βασικό τους αίτημα και θα μπορούν να παρακολουθούν «από μέσα» όλες τις εξελίξεις και φυσικά θα παίζουν κρίσιμο ρόλο στις εξελίξεις.

Επειδή, αυτό το αίτημα της ΠΟΑ ικανοποιείται για πρώτη φορά, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε τη θετική στάση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο σύμβουλος του από την Αρκαδία, Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Θα επανέλθουμε με νεότερο ρεπορτάζ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...