Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Πανεπιστήμιο Illinois εκπρόσωποι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής - Ανοιχτή η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Στο Πανεπιστήμιο Illinois εκπρόσωποι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής - Ανοιχτή η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, οι εκπρόσωποι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, κ.κ. Παπαντωνίου και Ρεβελιώτης, συναντήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Illinois στο Urbana Champaign με τους επικεφαλής του τμήματος συνεργασιών με ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση της δυνατότητας σύναψης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Illinois και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη, μεταξύ άλλων, στον τομέα της νοσηλευτικής. Οι εκπρόσωποι της Παναρκαδικής υπογράμμισαν την προστιθέμενη αξία προώθησης μιας τέτοιας συνεργασίας προς όφελος των δύο ιδρυμάτων, αλλά και του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τριπόλεως. Οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Illinois συμφώνησαν και επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διμερή συνεργασία. Σημειώνεται σχετικά ότι αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Illinois είχε μεταβεί στην Ελλάδα στο πλαίσιο συμμετοχή στο Διεθνές ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας (Νοέμβριος 2022) με άλλα 29 αμερικανικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνούς φήμης.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσα απευθείας συζητήσεις μεταξύ των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σικάγο, κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...