Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβείο καινοτομίας για τον Τριπολιτσιώτη εικαστικό καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο

Βραβείο καινοτομίας για τον Τριπολιτσιώτη εικαστικό καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο

Το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης παραβρέθηκε στην Τελετή Βράβευσης GTF 2013 Awards For Excellence  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία  βραβεύτηκε ο Τριπολιτσιώτης εικαιστικός καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος.

Το Global Thinkers Forum το διήμερο 3 και 4 Δεκεμβρίου διοργάνωσε στην Αθήνα τα GTF 2013 Awards for Excellence με κεντρικό θέμα «Ηγεσία & Συνεργασία» με τη συνεργασία των Ηνωμένων Εθνών και της Συμμαχίας των Πολιτισμών (UN Alliance of Civilizations).

Η έναρξη των εργασιών του Φόρουμ έγινε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς ενώ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε  η Τελετή Βράβευσης GTF 2013 Awards For Excellence με την παρουσία του Υπάτου Εκπροσώπου της Συμμαχίας των Πολιτισμών κ. Nassir Abdulaziz Al-Nasser και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και περισσότερες από 18 χώρες. Κεντρική ομιλήτρια της τελετής ήταν η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης απένειμε στον κ. Νίκο Φλώρο το βραβείο καινοτομίας και  στην ομιλία του τον χαρακτήρισε  ως έναν καινοτόμο καλλιτέχνη με απόλυτη αξιοποίηση των φυσικών πόρων που δημιουργεί έργα τέχνης χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν "απορρίμματα".

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος γεννήθηκε στην Τρίπολη. Σήμερα, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...