Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες του Καναδά γιόρτασαν την Απελευθέρωση της Τρίπολης! (εικόνες)

Οι Αρκάδες του Καναδά γιόρτασαν την Απελευθέρωση της Τρίπολης! (εικόνες)
Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση των Αρκάδων του Μόντρεαλ, στον μακρινό Καναδά, για την επέτειο της Άλωσης. Ο κ. Κώστας Καπετάνιος γράφει ...
"Αυτή ήταν η πρώτη μας εκδήλωση για την νέα σεζόν και σας ευχαριστούμε πολύ που για μια ακόμα φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας !!
Όπως πάντα περνάμε πολύ όμορφα στις εκδηλώσεις μας χάρη στην ΟΜΑΔΑ μας !! Οι κυριες του Συλλογου μας, με επικεφαλή την Πρόεδρό του Γυναικείου Τμήματος κυρία Μαρία Μιχοπούλου που σαν καλές οικοδέσποινες ετοιμάζουν τα πάντα για σας. Τον κύριο Θανάση Παπαβασιλείου στην κουζίνα, που ομολογουμένως δεν τον πιάνει κανένας !! Τον κύριο Παναγιώτη Παπαθανασόπουλο στο Μπαρ και το κυριότερο απ' όλα τον κύριο Τάσο Παπακώστα (Πρόεδρο του Συλλόγου μας) στην κονσόλα του Dj που μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια του και παράλληλα ο Σύλλογος γλυτώνει 300 δολ. κάθε φορά που έχουμε εκδήλωση. 
Την εκδήλωσή μας κάλυψε τηλεοπτικά (δωρεάν όπως πάντα)η εκπομπή ''ΕΔΩ ΜΟΝΤΡΕΑΛ'' του συμπατριώτη μας κυρίου Γιάννη Κοκκωνα και τον ευχαριστούμε !! Ευχαριστούμε τον Γιώργο με την καμερα και την κηρία Μαρία Κυριακού που έδωσε το μικρόφωνο στους συντελεστές της εκδήλωσης αλλά και σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.
Εδώ φίλες & φίλοι μου ταιριάζει να πούμε το... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Θα σας έγραφα περισσότερα,αλλά νομίζω ότι θα σας κουράσω. Θα σας τα πω μια άλλη φορά. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας . Θα επανέλθω με νεότερες ανακοινώσεις. 
Καλή βδομάδα & καλό μήνα σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!
Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση..."

'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...