Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρέλαση ετοιμάζουν οι Αρκάδες στο Μόντρεαλ για την επέτειο της «25ης Μαρτίου»!

Παρέλαση ετοιμάζουν οι Αρκάδες στο Μόντρεαλ για την επέτειο της «25ης Μαρτίου»!

Η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά (Μόντρεαλ) καλεί όλους τους Αρκαδίας αλλά και όλους του ς Έλληνες της περιοχής στην παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή 24 Μαρτίου, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου τη 25ης Μαρτίου 1821.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας, ο Κώστας Καπετάνος, αναφέρει:

«Σύσσωμο το Δ/Σ καθώς και η Νεολαία του Συλλόγου μας, φορώντας εθνικές ενδυμασίες,και υψώνοντας το λάβαρο της επανάστασης του 1821 θα παρελάσουν την Κυριακή 24 Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο JEAN TALON στο Μόντρεαλ. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι.!!!
Η συμμετοχή θα είναι παν παροικιακη. Όλοι οι Ελληνικοί οργανισμοί,Σχολειά,Εθνικό τοπικοί Σύλλογοι, Μπάντα του Δήμου του Μόντρεαλ και της έφιππης Καναδικής Αστυνομίας καθώς και πλίθος επισήμων που θα είναι στη εξέδρα.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.!!! Οι οργανωτές της παρέλασης θα μοιράσουν σε όλα τα παιδάκια Ελληνικές Σημαίες.
Μην ξεχνάτε ότι την παρέλαση, όπως κάθε χρόνο την καλύπτουν όλα ΜΜΕ του Καναδά. Γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί να δείξουμε την δύναμή μας.
Μετά το πέρας της Παρέλασης το Γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας,όπως κάθε χρόνο θα παραθέσει γεύμα στην Λέσχη μας 754A ST ROCH με το πατροπαράδοτο Μπακαλιάρο. Κι' εκεί σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!! ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.!!!! ΖΗΤΩ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.!!!!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...