Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νέα προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου αναλαμβάνει με απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, η Κανέλλα Καράμπελα.

Με την εν λόγω απόφαση του περιφερειάρχη, ειδικότερα, γίνεται αμοιβαία μετακίνηση της Κ. Καράμπελα -μέχρι τώρα αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου- με τον Κωνσταντίνο Ψυχάρη.

Ο Κ. Ψυχάρης, μέχρι τώρα προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, μετακινείται με την απόφαση του περιφερειάρχη στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως προϊστάμενος.

43 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥΓΚΑ Ε ; ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΨΩΜΙΑΤΗ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ...... ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ .. . ΚΛΠ ΚΛΠ

  • ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
    ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω πω πως κάνετε έτσι ρε εσείς για τον τόσο ικανό πρώην διευθυντή του Τατούλη. Να μαζευτούμε όλοι οι Πασόκοι να πάμε στην Φώφη και στον Καμίνη τον κολλητό του Κωστάκη για να τον προτείνουν για ΠτΔ

  • ΚΑΝ.  ΚΑΝ.
    ΚΑΝ. ΚΑΝ. Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Tατουλη ζουμε ξανα περιφερειαρχη να σε δουμε !!!! Μας λειπεις! Μας λειπει η ντρημ τιμ χα χα χα

  • Τ. ΠΑΝ
    Τ. ΠΑΝ Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    πολύ καυγάς για μια μετακινηση , πολύ κλάμα για αυτή μετακινηση ,πολλές αναλύσεις από τον κλοιό της πρωην εξουσίας στην περιφερεια ! χτυπιούνται στα πατωματα οι Τατουλίτσες και οι Ρουβιτσες ο κακός χαμος γιατι ρε παιδια! Να δείτε πόσες μετακινήσεις έπονται ! Δεν θα μείνει κανένας στο πόστο του ! Να ξεχάσουν όλοι όσα ξερανε ! υπαρχει νέα διοικηση στην περιφερεια και σε οσους δεν αρεσει ας περιμενουν να ψηφισουν τους Τατουληδες μετα απο 4 χρονια παλι ! Για ρωτηστε την κοινωνια φωνασκουντες τους έχει λειψει το τατουλαικο ? Εχει παθει καμια ομαδικη παρακρουση η κοινωνία μας απο το στερητικό σύνδρομο των Τατουληδων ! Ε αντε από δω ξεφούσκωτες σαμπρέλες που θελατε και αλλη τετραετια ! Λες και σας την χρωσταγαμε !

  • ΡΟΥΒΙΤΣΑ
    ΡΟΥΒΙΤΣΑ Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τ ΠΑΝ. ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !

  • Ο Τουρίστας
    Ο Τουρίστας Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΟΥΒΙΤΣΑ Φυσικά και όλοι γνωρίζουμε όλα τα χρόνια που ανήκει ο κ. Ψυχάρης. Εσείς γνωρίζατε;;;; Αλλά προφανώς ήταν εκεί που ήταν για συγκεκριμένο λόγο. Έτσι δεν είναι;;;

  • ΡΟΥΒΙΤΣΑ
    ΡΟΥΒΙΤΣΑ Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τ ΠΑΝ. , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ Ο Κ. ΨΥΧΑΡΗΣ ;

  • Τ. ΠΑΝ
    Τ. ΠΑΝ Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    με μαυρο δακρυ κλαιει το Τατουλαικο και οι Τατουλιτσες για τη μετακινηση του Ψυχαρη ! Γιατι ρε παιδια αλλωστε μετακινουμενος ηταν ανεκαθεν ο Κωστας ! ιπταμενος καθε χρονο εκανε πανω απο 10 ταξιδια ετησιώς ! Αρα 10χ9 = 90 ταξιδακια είχε κανει ο ιπταμενος Κωστης !

  • ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΥΠΟΜΟΝΗ Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 07:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ιθύνων νους και με ποιο σκοπό εισηγήθηκε αυτή την τοποθέτηση?

  • ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΥΠΟΜΟΝΗ Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 07:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κάθε διευθυντής για να φέρει εις πέρας το έργο του ζητεί στελέχωση, σε εκτελεστικό επίπεδο, της υπηρεσίας του ανάλογα με τις ανάγκες της, μεταξύ των οποίων, αν απαιτείται, και την γνώση κάποιας ξένης γλώσσας. Στον οργανισμό της Περιφέρειας (Π.Δ. 131/2010) αναφέρεται ο κλάδος στον οποίο πρέπει να ανήκει ο διευθυντής της κάθε υπηρεσίας .Για τη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού δεν προβλέπεται να προΐσταται υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Ψυχολόγων.

  • ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΥΠΟΜΟΝΗ Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται ότι στην κάθε υπηρεσία πρέπει να υπάρχουν, εκτός από διευθυντής, και υπάλληλοι κατάλληλα εκπαιδευμένοι που εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες και την επίβλεψή του για τις ανάγκες της. Και από την διοίκηση και τον έλεγχο που ασκεί κάποιος διευθυντής στους υφισταμένους κρίνεται η επιτυχία του. Ο διευθυντής εκπροσωπεί την υπηρεσία και λογοδοτεί στην ηγεσία του φορέα ή και προς τους πολίτες, ενώ ο υπάλληλος εκτελεί μόνο εντολές, λογοδοτεί στον προϊστάμενό του και όχι σε ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας ή προς τα έξω. Ναι, αυτό έκανε τόσα χρόνια και ο συγκεκριμένος διευθυντής: είχε δίπλα του υπαλλήλους κατάλληλα εκπαιδευμένους που δούλευαν για αυτόν χωρίς να φαίνονται (γιατί θα έπρεπε να φαίνονται;) ώστε να μπορεί να φέρει σε πέρας το έργο της υπηρεσίας του, ακόμη και τα ταξίδια που απαιτούσε η θέση του. Ας μην είναι ανυπόμονοι οι νέοι υπάλληλοι να υπερσκελίσουν και να πάρουν τις θέσεις που κατέχουν οι παλιοί.... κάποτε θα έρθει και η σειρά τους.....ΥΠΟΜΟΝΗ...……..

  • ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ
    ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πήρε την θέση κανενός Τατουλικού διευθυντή ο Νίκας και την έδωσε σε δικό του. Μετακινήσεις τατουλικών διευθυντών σε άλλες θέσεις, διευθυντή πάλι, έκανε. Και η συγκεκριμένη, υπάλληλος με πολύ λίγα χρόνια, από τον Τατούλη είχε τοποθετηθεί σε θέση διευθυντή. Κρίσεις έπρεπε να κάνει ο Νίκας και να αλλάξει τα πάντα. Στην περιφέρεια δεν έχουν γίνει ποτέ κρίσεις προϊσταμένων και οι τοποθετήσεις γίνονται κατά το δοκούν. Υπάρχουν υπάλληλοι που προΐστανται για πάνω από.15-20 χρόνια στις ίδιες υπηρεσίες ως διευθιυντές. Όλοι οι υπάλληλοι θέλουν να έχουν κάποια εξέλιξη στην ιεραρχία και να μην μένουν στάσιμοι. Είναι λυπηρό κάποιοι ευνοημένοι να επιδιώκουν ή και να δέχονται απλά να ανεβαίνουν με χίλια τα σκαλιά, χωρίς καμία απολύτως κρίση.

  • Ο Τουριστας
    Ο Τουριστας Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να κάνει και ο κ. Νικας;;; Γιατί επιτίθεστε;;; Δεν άφησε την Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας στην θέση που την είχε τοποθετήσει ο πρώην Περιφερειαρχης;;; Δεν αναβάθμισε τον Διευθυντή του Γραφείου του πρώην Περιφερειαρχη σε Διευθυντή Οικονομικών;;; Μην τα ζητάς όλα δικά σου Ντινα..... Κάποιοι πρέπει να χάσουν κιόλας.... Για αυτούς ούτε κουβέντα;;; Ε;;;; Τι έχεις να πεις Ντινα;;;

  • Σπύρος
    Σπύρος Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    κυριε Νίκα αυτή η μετακίνηση είναι το Βατερλω
    η περιφέρεια δεν είναι σπίτι σας -το αποφασίζουμε ν και διατάζουμε ν τελείωσε. Είστε σε πανικό ..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κλάαααμα οι Τατουλίτσες........

  • πολίτης
    πολίτης Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενδιαφέρον θα είχε να μας πει ο κ. Νίκας γιατί επέλεξε μια ψυχολόγο για την διεύθυνση Τουρισμού..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ζόρι πρέπει να να περνάτε μερικοί μερικοί για την μετακίνηση ενός υπαλλήλου
    Ούτε για τον Πανταζόπουλο δεν κάνατε έτσι.

  • Ο Τουριστας
    Ο Τουριστας Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρεμήστε ρε παιδιά... Όπως και στην προηγούμενη θέση ο κ Ψυχάρης θα βρει κάποιους να του τα ετοιμάζουν για να φαίνεται επιτυχημένος... Αλλωστε αυτό έκανε τόσα χρόνια είχε δίπλα του αξιόλογους υπαλλήλους που δούλευαν για αυτόν χωρίς να φαίνονται ώστε να μπορεί να θαυμάζει ο οποιοδήποτε τις ικανότητες του..... Ας πάει και κανένας άλλος σε καμία έκθεση ταξίδι..... γιατί αυτό μόνο γνώριζε πάρα πολύ καλά....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ........ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ....... ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ . ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως κάνετε έτσι λες και έχασε η Βενετία βελόνι
    Ουδείς Αναντικατάστατος.

  • Θάνος
    Θάνος Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο νόμος αναφέρει τις προϋποθέσεις για να είναι κάποιος Διευθυντης και ο κύριος Ψυχαρης είχε όλα τα απαραίτητα προσόντα . Μακάρι να είχε και άλλους υπαλλήλους σαν τον κύριο Ψυχάρη η περιφέρεια Πελοποννήσου που από το πρωί μέχρι το βράδυ ήτανε παρών στις εκθέσεις .
    Ας μας πει επιτέλους ο κύριος Νίκας τους πραγματικούς λόγους που διώκει υπαλλήλους .

  • δδ
    δδ Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα δεν είναι η μετακίνηση ενός διευθυντή σε θέση διευθυντή άλλης υπηρεσίας, αλλά η τοποθέτηση μιας ψυχολόγου στην Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΩΞΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ;

  • Ο Τουριστας
    Ο Τουριστας Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που το αντιλήφθηκε η νέα Περιφερειακή Αρχή... Που τόσα χρόνια ήταν Προϊστάμενος Δία Βίου Μάθησης και Τουρισμού χωρίς να διαθέτει ένα πτυχίο ξένης γλώσσας και μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να χειριστεί ούτε Η/Υ.... Ευτυχώς που στα ταξίδια εκθέσεις στο εξωτερικό τον συνόδευε η Αντιπεριφερειαρχης που ήταν πολύγλωσση

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    >κύριε Νίκα η εντολή του τέως πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά να φύγει η >την εφαρμόζεται ακόμη και σε υπαλλήλους και μάλιστα πετυχημένους διευθυντές όπως ο κύριος Ψυχάρης θα είναι υπερήφανος ο κύριος Μητσοτάκης για την γαλάζια περιφέρεια που την κερδίσατε με ύβρεις και μηδενικό πρόγραμμα .
    Να θυμάστε ότι αυτές οι πολιτικές διώξεις δεν θα μείνουν έτσι η χούντα κύριε Νίκα τελείωσε το 1973 .
    Σταματήστε να διχάζεται το υπηρεσιακό προσωπικό σε μπλε πράσινους και κόκκινους .
    Υγ. Ο Κώστας Ψυχάρης ήταν ένας άξιος αυτοδιοικητικός που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα στην διάρκεια της θητείας του και ένας άξιος υπάλληλος και οικογενειάρχης!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    κ.Νικα
    Παρουσιάστηκες σοβαρός, υπεύθυνος και ανεξάρτητος.
    Το τελευταίο το τόνιζες.Όμως αποδεικνύεσαι μικρόψυχος, ανεύθυνος, εξαρτημένος και δεσμευμένος για αλλαγές προσώπων συμφωνημένες προεκλογικά.Το δώρο της καρέκλας θέλει αντίδωρο.Το πολιτικό ανάστημα κάποιου δεν μεγαλώνει έτσι αλλά ο νοών νοείτο. Οι Αρκάδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτηση: Στις εκλογές ποιόν από τους δυο στήριξαν Νίκα η Τατούλη οι παραπάνω προϊστάμενοι αραγε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ......

  • εστιν  δίκης οφθαλμός ος  τα  πανθ  ορά
    εστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ ορά Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κακός χαμός για μία μετακίνηση ! Το Τατουλαίικο κλαίει και οδύρεται για μία εισέτι φορά ! Γιατί μικρή Τερέζα ;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Που ισχυει ισοβιοτητα Διευθυντων; Μονο στο Ελλαδισταν... Οι δ/ντες πρεπει να εχοιυν θητειες στων οποιων τη λήξη θα υπαρχει αξιολογηση και ο κανονας να ειναι η αλαγη του Διευθυντη και για την παραμονη του διευθυντη στη Διευθυνση πρεπει να του ζητηται να αλαξει περιοχη (αν θελει αλοιως πισω στα καθηκοντά του) Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΘΕΙΡΕΙ...

  • Θεμης Κ.
    Θεμης Κ. Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μας δόσει στη δημοσιότητα ο κ. Περφερειάρχης τους λόγους , τους πραγματικούς λόγους, για αυτήν του την ενέργεια.
    Η αρμόδια Διεύθυνση όλα τα προηγούμενα χρόνια απέδωσε έργο για την Περιφέρεια ναι ή όχι.
    Κοινή είναι η εκτίμηση ότι παράχθηκε έργο.
    Έτσι επιβραβεύεται ένας άψογος στην εκτέλεση των καθηκόντων του υπάλληλος?.
    Μάλλον η ενέργεια του Περιφερειάρχη κρύβει τους σκοπούς του για τοποθέτηση ημετέρων παντού.
    Για να μην τον ενοχλεί κανένας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκα ! Χαίρομαι . Μηδέν εις το πηλίκον .

  • μανη
    μανη Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπασμωδικές κινήσεις χωρίς καμιά λογική.... Αυτο το παθαίνουν όσοι έχουν συμπλέγματα κατωτερότητας επιμελώς κρυμμένα, και δεν ανέχονται να έχουν ικανούς συνεργάτες γύρω τους φοβούμενοι ότι θα αποκαλυφθεί η μετριότητά τους.
    Πάντως η μετακίνηση του κ. Ψυχάρη δε μειώνει τη γνώση του και την ικανότητά του.

  • Κ.Β.
    Κ.Β. Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγινε κύριε Νίκα, τον ξάδελφο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και φανατικό υποστηρικτή της πρώην αντιδημάρχου του και νυν αντιδημάρχου πολιτισμού του φίλου σας κ. Τζιούμη με την οποία συνεργαστήκατε τόσο επιτυχημένα που "βούλιαξε" η Τρίπολη από κόσμο το Χριστούγεννα; Θα σας μαλώσω.

  • Ορέστης Ν.
    Ορέστης Ν. Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καρατόμηση της καρατομήσεως. Έτσι στεγνά απάνθρωπα, ύπουλα και εκδικήτικά. Πας μη ημέτερος Βάρβαρος .
    Το δόγμα του νέου Καρδηνάλιου Νίκα.
    Τι σχέση ο Φάντης με το Ρετσινόλαδο ρε λεβέντες.
    Τι σχέση έχει η Ψυχολόγος με τον Τουρισμό. Μήπως να περνάει από Τσέκ απ του Τουρίστες.
    Μάλλον στον Καρδηνάλιο Νίκα πρέπει πρώτα να κάνει διάγνωση

  • Θανάσης Δ.
    Θανάσης Δ. Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοούσαν όταν μιλούσαν για άριστους. Αρεστούς ήθελαν να είπουν και έκαμαν λάθος.
    Ρε σύ αυτοί εδώ δεν παίζονται.
    ή στέκεις ή σε αφορίζω και τα κοινώς λεγόμενα του Λαού.

  • ανωνυμος β. Δεν ξερεις ποτέ τι περιμένει.
    ανωνυμος β. Δεν ξερεις ποτέ τι περιμένει. Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε! λοιπόν να που άρχισε σιγά σιγά να επιστρέφει και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η Κανονικότητα.
    Το Βαθύ μπλέ κράτος θυμάται για καλά τον εαυτό του.
    Μπράβο μωρέ λεβέντες της Τάξεωςκαι άνευ ηθικής.

  • Kostas
    Kostas Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΣ EΠAΓΓEΛMATIAΣ TOYPIΣMOY ΣYNEPΓAZOMAI EΠI ΣEIPA ETΩN ME TON K. ΨYXAPH KAI ΓNΩPIZΩ TH MEΓAΛH ΠPOΣΠAΘEIA TOY. MHΠΩΣ TON AΛΛAZETE EΠEIΔH ΔEN EINΑΙ ΝΔ

  • Petros
    Petros Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    O KΩΣTAΣ ΨYXAPHΣ HTAN O KAΛYTEPOΣ ΔHMAPXOΣ ΣTHN APKAΔIA ΓIA 12 XPONIA. EMEIΣ OI APKAΔEΣ TON ΓNΩPIZOYME KAΛA. ΔEN ΣKYBEI TO KEΦAΛI. AΣXHMO ΞEKINHMA KANATE K. NIKA

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία ψυχολόγος θα αναλάβει να ψυχογραφήσει τους μελλοντικούς επισκέπτες στην Πελοπόννησο. Και ο ειδικός στο τουριστικό προϊόν θα ασχοληθεί με τα εμβόλια της νόσου των πτηνών...
    Κάτι δεν πάει καλά!

  • SKEPSH
    SKEPSH Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 08:17 Σύνδεσμος σχολίου

    GIA NA PERIFERONTAI OI EPILOGES TOY TEOS THA YPARXEI MEGALH ENDEIA SE STELEXH.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 07:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε, πάτε καλά, τι σχέση μπορεί να έχει ένας ψυχολόγος με το εμπόριο και τον τουρισμό? Αφήνετε την διεύθυνση κοινωνικής μέριμνας χωρίς ψυχολόγο? Μια και μοναδική πραγματική και έμπειρη ψυχολόγο έχει η περιφέρεια και την πάτε αλλού για αλλού? Τι ντρίμπλες είναι αυτές?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...