Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμοί για έργα στους δρόμους "Δημητσάνα - Ζάτουνα" και "Τρίπολη - Αρτεμίσιο - Πικέρνι"

Διαγωνισμοί για έργα στους δρόμους "Δημητσάνα - Ζάτουνα" και "Τρίπολη - Αρτεμίσιο - Πικέρνι"

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας προκηρύσσει «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση του έργου : « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ – ΖΑΤΟΥΝΑΣ » Προϋπολογισμού Μελέτης : Τριακοσίων χιλιάδων Ευρώ ( 300.000 € ) Το έργο συντίθεται από την κατηγορία εργασιών ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ. Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 14-02-2020 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 10.30 π.μ. Η προθεμία εκτέλεσης του έργου είναι εκατόν πενήντα ( 150 ) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης στο ΚΗΜΔΗΣ.

Επίσης, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας προκηρύσσει «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση του έργου : « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ – ΠΙΚΕΡΝΙ » Προϋπολογισμού Μελέτης : Εκατό χιλιάδων Ευρώ ( 100.000 € ) Το έργο συντίθεται από την κατηγορία εργασιών ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ. Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 13-02-2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 10.30 π.μ. 4. Η προθεμία εκτέλεσης του έργου είναι εκατόν είκοσι ( 120 ) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης στο ΚΗΜΔΗΣ.

© www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Έργα και αυτά της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη .Ευτυχώς που τα προχωρούν. Και είναι πολλά ακόμα που πρέπει να ξεκινήσουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...