Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ... επιστρέφει στη Σπάρτη!

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ... επιστρέφει στη Σπάρτη!

Ο διάσημος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ που είχε υποδυθεί τον Λεωνίδα στην επική κινηματογραφική επιτυχία «300» πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα στις 14 Μαρτίου προκειμένου να παραστεί στις πρώτες εκδηλώσεις των εορτασμών για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών όπου ως γνωστόν πρωταγωνίστησαν και εν τέλει μαρτύρησαν οι Σπαρτιάτες με επικεφαλής τον Λεωνίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας θα βρεθεί στη Λακωνία στις 14 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Υπενθυμίζεται πως η αφή της φλόγας θα γίνει στις 12 Μαρτίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έχει επίσης προγραμματίσει να έρθει στην Ελλάδα και τον Ιούνιο για να παραστεί στους εορτασμούς για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, που συμπίπτουν και με την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι και ο Ιταλός παραγωγός της βραβευμένης ταινίας, ο Τζιάνι Νούναρι.

Σημειώνεται ότι την επιμέλεια και εποπτεία των εορτασμών για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας έχει αναλάβει το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Υπενθυμίζεται πως η επική ταινία «300» ήταν μία μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς έσπασε τα ταμεία και σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων με κέρδη πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...