Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για "ασανσέρ της ντροπής" μίλησε η παράταξη Τατούλη

Για "ασανσέρ της ντροπής" μίλησε η παράταξη Τατούλη

Ξεπέρασε κάθε όριο ο λαϊκισμός του κυρίου Νίκα, ο οποίος προσπαθώντας να πανηγυρίσει τη λειτουργία ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη ,δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη <<θεατρική παράσταση>> με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες. 

Είναι ντροπή και προσβολή προς όλους τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα ,η πολιτική εκμετάλλευση του κυρίου Νίκα.

Φωτογραφήθηκε συνοδευόμενος από την ιδιαιτέρα-διευθύντρια του και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ως <<σταρ του σινεμά >> για να δείξει τη δήθεν ευαισθησία του.

Κύριε Νίκα, σας γνωρίζουμε για την ευαισθησία σας!! Μίλησε για σας ο  κύριος Κυμπουρόπουλος, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσβαση για τα ΑμεΑ, δήλωσε πως λυπάται ειλικρινά για τον Δήμαρχο της πόλης. Τώρα θυμηθήκατε τα ΑμεΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε Περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται, ο λαϊκισμός σας αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα υποβάθμισης της πολιτικής ζωής της Πελοποννήσου.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάκη στις υπηρεσίες αυτά . ...... Ο. Κ ; ολόκληρο το κτίριο μελετήθηκε για να αποφασιστει πού θα γ'ινει το ασανσερ . Χωρίς να χαλάσει η είσοδος της αίθουσας συνεδριάσεων . Χωρίς αυτή την απαίσια ράμπα . Και η αγορά και η τοποθέτηση του ανελκυστήρα να γίνει από ντόπιο κι όχι καλαματιανό . Για τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες ο Τατούλης έκανε τόσα πολλά που οι ενδιαφερόμενοι φαντάζομαι πως δεν τα ξεχνούν .

  • μαυρη αράχνη
    μαυρη αράχνη Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    και οι φωτογραφίες πως προέκυψαν? περίεργη σύμπτωση!!!!
    για τόσο ανόητους μας περνάτε ??

  • Μακης
    Μακης Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει για θέματα ευαισθησίας η παράταξη Τατούλη που τόσα χρόνια καθιστούσε αδύνατη τη πρόσβαση ΑΜΕΑ στο κεντρικό κτίριο της περιφέριεας. Κάντε αντιπολίτευση όπως αρμόζει και όχι σε θέματα που θα πρέπει να μας απασχολολυν ως κοινωνικό σύνολο.

  • Τάκης Παρασκευόπουλος
    Τάκης Παρασκευόπουλος Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεν έγινε καμία θεατρική παράσταση. Οι "Αμεα εν δρασει..." έκαναν αιφνίδια επίσκεψη στο κτίιριο της περιφέρειας για να δοκιμάσουν τις νέες εγκαταστάσεις πρόσβασης ΑμεΑ όπου δε υπήρχαν στο παρελθόν. Γιαυτό δεν μας περίμενε κανείς στη πόρτα και την βρήκαμε κλειστή όπως τονίσαμε στο ρεπορτάζ όπου και αυτό ήταν δικό μας όπως και οι φωτογραφίες. Θίχτικαν και τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης.
    Με εκτήμηση προς όλλους
    Τάκης Παρασκευόπουλος "Αμεα εν δρασει..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...