Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκαν Μητροπολίτης και Περιφερειάρχης (εικόνες)

Το Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκαν Μητροπολίτης και Περιφερειάρχης (εικόνες)

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Τρίπολης πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου, συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο, με τον οποίο είχε προηγηθεί συνάντηση στο επισκοπικό μέγαρο.

Το εν λόγω ίδρυμα, στο οποίο φιλοξενούνται 100 ηλικιωμένοι, αποτελεί -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης- “πραγματικό κόσμημα, τόσο όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, όσο και τις υπηρεσίες αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης που παρέχει σε αυτούς που φιλοξενεί”.

Ο Π. Νίκας δήλωσε εντυπωσιασμένος και τόνισε ότι το πιο πάνω αποτέλεσμα πιστώνεται στις προσπάθειες αφ’ ενός του μητροπολίτη και αφ’ ετέρου της διευθύντριας του εν λόγω ιδρύματος.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι, μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεών του στα νοσοκομεία της Περιφέρειας, θα ξεκινήσει ανάλογες επισκέψεις στα γηροκομεία.

5 σχόλια

  • Νάταν τα νιάτα μια φορά
    Νάταν τα νιάτα μια φορά Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μην γράψουμε το μ.ο ηλικίας και των τριών. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο όμως κι επειδή είναι και κάποιας ηλικίας και οι τρεις, αν δεν συζητούν το πότε θα πιάσουν δωμάτιο στο γηροκομείο (κοντος ψαλμός), θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν πάρει τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για αποτροπή του να κολλήσουν καναν ιό όλα τα υπόλοιπα συνγερόντια. Τι, όχι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα μάτια τον κοιτάζει τον Μητροπολίτη...η ηγουμένη χωρίς μέτρα ασφαλείας (μάσκα, γάντια) αλλά με περισσή κατάνυξη. Άγιες ημέρες γαρ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε, ΚΑΙ ; ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ; ΚΑΙ ..... ΣΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ; ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ..... ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 08:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε ρε εσύ που χέστη που έκανε ο Περιφερειάρχης κάτι επικίνδυνο. Μην τα κάνετε πάνω σας τόσο πολύ ρε δεν πεθαίνετε μη φοβάστε. Ο Περιφερειάρχης και προς τιμή του και ας μην τον ψήφισα, είναι άνθρωπος δουλευταράς γεμάτος με ζωντάνια. Δεν είναι άνθρωπος του καναπέ και της μοιρολατρίας και έχει καταλάβει ακριβώς που οδηγούμαστε με αυτή την ιστορία που με τόση μαεστρία έχει μεθοδεύσει η κυβέρνηση τα κανάλια κλπ

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γνωρίζει ο Περιφερειάρχης ότι αυτό που έκανε είναι επικίνδυνο.. Ας αφήσει τις επισκέψεις για μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Πόσος λαϊκισμός επιτέλους. Μιλάμε για θέματα υγείας και από ό,τι βλέπουμε δεν φοράει κανένας μάσκα και μιλάνε και από πολύ κοντινή απόσταση. Ας τους βάλει επιτέλους κάποιος φρένο. Δε σημαίνει πως όποιος είναι πολιτικός δεν μπαίνει σε περιορισμούς. Φθάνει!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...