Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε όλα τα σπίτια του Δήμου Ναυπλιέων θα «μπει» το Άγιο Φως!

Σε όλα τα σπίτια του Δήμου Ναυπλιέων θα «μπει» το Άγιο Φως!

Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν επηρεάσει τη χώρα μας και με αφορμή τον ερχομό των Άγιων ημερών του Πάσχα, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ναυπλιέων έχει μεριμνήσει ώστε κάθε σπίτι στο Δήμο μας να παραλάβει το Άγιο Φως.

Παρόλο που οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών ο Δήμος σε συνεργασία με τους τοπικούς Προέδρους κάθε κοινότητας, τους εθελοντές και τα Σωματεία που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων θα φροντίσουν να «μοιράσουν» το Άγιο φως στους πιστούς, με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας αλλά κρατώντας ζωντανή τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Μένετε σπίτι και εμείς αναλαμβάνουμε με την τήρηση αυστηρών οδηγιών και ελέγχου, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων υγείας αλλά και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, να μεταφέρουμε σε εσάς το Άγιο Φως.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικοί εξακολουθούν να μην έχουν συναίσθηση της κατάστασης στην οποια βρισκόμαστε. Απ' ό,τι φαίνεται ένας απ' αυτούς είναι και ο δήμαρχος Ναυπλιέων που αψηφώντας κανονισμούς και απαγορεύσεις και προφανώς "προς άγραν και εξασφάλισιν" ψήφων, ήθελε να το παίξει θρησκευτικός ηγέτης και να υποβάλλει σε κίνδυνο εθελοντές και κόσμο, "μοιράζοντας" όπως είπε το Άγιο Φως σπίτι-σπίτι. Πάλι καλά που το απαγόρευσε ο Χαρδαλιάς, γιατί η ανευθυνότητα και η εγωπάθεια μερικών ξεπερνούν το ταβάνι...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...