Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναφορά κατέθεσε ο Τατούλης για τα επεισόδια και κάνει λόγο για ολιγωρία της Εισαγγελίας Τρίπολης!

Αναφορά κατέθεσε ο
Τατούλης για τα επεισόδια και κάνει λόγο για ολιγωρία της Εισαγγελίας Τρίπολης!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε για πρώτη φορά, στα επεισόδια, της περασμένης Πέμπτης, ο Περιφερειάρχης έκανε γνωστό ότι «ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους και στους κατοίκους που ενεπλάκησαν στα γεγονότα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είμαστε επιλεκτικοί και δεν έχουμε καμία τέτοια διάθεση. Ήδη, αυτή τη στιγμή, υπάρχει μία αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελέας του εφετείου Ναυπλίου για την ολιγωρία των Εισαγγελικών Αρχών, στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας. 

>Αυτή η παρέμβαση θα κλιμακωθεί. Δεν μπορεί εκείνη την ώρα αυτών των γεγονότων που ήταν απρόβλεπτη η εξέλιξη τους, οι εισαγγελικές αρχές, να μην παρούσες. Θα διερευνηθεί πιστεύω σε βάθος αυτή η υπόθεση. Και από την άλλη πλευρά θα υπάρξει μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπεύθυνου και η Δικαιοσύνη ας αναλαμβάνει την ευθύνη, ως οφείλει να το κάνει για να βρει τους υπευθύνους και τους ενόχους».

Και συμπλήρωσε: «Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν ήξερε αν ο πολίτης που βρισκόταν νοσηλευόμενος στο Παναρκαδικό, σε τι βαθμό είχε πρόβλημα. Αν προέκυπτε κάτι άλλο, πως θα αντιδρούσε ο κ. Εισαγγελέας;». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...