Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γόντικα και Πετράκο «έδειξε» ως υπευθύνους για τα επεισόδια ο Περιφερειάρχης!

Γόντικα και Πετράκο «έδειξε» ως υπευθύνους
για τα επεισόδια ο Περιφερειάρχης!

Τους δύο αρχηγούς ων παρατάξεων της αριστεράς, στο περιφερειακό συμβούλιο, «κάρφωσε» ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, για τα σοβαρά επεισόδια της περασμένης Πέμπτης. Σε συνέντευξη τύπου, ο Περιφερειάρχης είπε, μεταξύ άλλων, ότι:

p>"Όταν λοιπόν μπήκα στην αίθουσα, είδα τους πολίτες εκεί, μαζί με τον επικεφαλής κάποιας παράταξης του ΠΣ και αναφέρομαι στον κ. Γόντικα, να μου ζητούν την είσοδο τους στο συμβούλιο. Είπα αμέσως ναι όλοι μαζί θα μπούμε μέσα.

…Δυστυχώς διαψεύστηκα γιατί η όλη διαδικασία είχε την άμεση επιρροή συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης που είχε μεθοδεύσει εξαρχής και είχε προετοιμάσει αυτή την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το ΠΣ.

Το τελευταίο γεγονός ήταν γεγονός προκατασκευασμένο, ήταν προσχεδιασμένο και ασφαλώς από εδώ και πέρα το ΠΣ θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα. Και δεν θα ξανασυμβούν.

Η υπόθεση της διαφύλαξης της δημοκρατικής λειτουργίας ενός συλλογικού οργάνου, αφορά όλους.

Όταν έγινε η έναρξη συνεδρίασης, ο κ. Γόντικας έθεσε το ερώτημα αν υπήρχε συνάντηση με τους πολίτες την προηγούμενη ημέρα και τι έγινε στη συνάντηση. Και μάλιστα η αναφορά του έγινε με τρόπο εξαιρετικά υποτιμητικό.

…Η κόντρα με τον κ. Πετράκο ήταν βαθύτατα πολιτική και έτσι ήθελα να την κρατήσω. Οκ. Πετράκος έχει άμεση εμπλοκή με τα γεγονότα. Υπάρχουν στοιχεία τέτοια προς αυτή την κατεύθυνση.

Έκανε ένα μεγαλύτερο ατόπημα, ότι ενώ υπήρχε λόγω των γεγονότων ένας αναβρασμός, ο κ. Πετράκος προσπάθησε επιπλέον να με στοχοποιήσει. Αυτό δεν γίνεται ποτέ. Υπάρχει ένα κωδικός δεοντολογίας, τον οποίο όλοι τον τηρούμε, σε περίοδο αναβρασμού και στιγμών σύγκρουσης, κανένας δεν έχε δικαίωμα να στοχοποιήσει κανέναν. Αυτό δείχνει την άμεση εμπλοκή του και τον γενικότερο σχεδιασμό. Πολιτικό μου συμπέρασμα. Δεν αντέχει στις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Απέδειξε ο ίδιος την ίδια του την ενοχή, διότι ήταν εξαιρετικά απολογητικός, προσπαθεί να στοχοποιεί δημοσιογράφους, ΜΜΕ, blogs και όλα τα υπόλοιπα. Αυτό αποδείκνυε την ίδια του την ενοχή.

…Για τον κ. Γόντικα είπα το αυτονόητο, ότι ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος των πολιτών, άρα αναλαμβάνει και την ευθύνη που του αναλογεί για τη γενικότερη συμπεριφορά.

….Για τον κ. Πέτράκο, λέω ότι έχει άμεση ευθύνη στο σχεδιασμό αυτών των ζητημάτων, να μην τολμήσει κανένας στο μέλλον να λάβει τα ίδια γεγονότα."

Διαβάστε επίσης:

 

Αναφορά κατέθεσε ο Τατούλης για τα επεισόδια και κάνει λόγο για ολιγωρία της Εισαγγελίας Τρίπολης!

http://kalimera-arkadia.gr/sas-proteinoyme/anafora-katethese-o-tatoylis-gia-ta-epeisodia-kai-kanei-logo-gia-oligoria-tis-eisaggelias-tripolis

 

Αυτό είναι το video για τα επεισόδια της Πέμπτης που παρουσίασε ο Πέτρος Τατούλης και έκανε λόγο για «πολιτική υποκίνηση»

http://kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/perifereia-peloponnisoy/ayto-einai-to-video-gia-ta-epeisodia-tis-pemptis-poy-paroysiase-o-petros-tatoylis-kai-ekane-logo-gia-politiki-ypokinisi

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινός συκοφάντης ο κ. Τατούλης»

http://kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/perifereia-peloponnisoy/syriza-koinos-sykofantis-o-k.-tatoylis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...