Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινός συκοφάντης ο κ. Τατούλης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινός συκοφάντης ο κ. Τατούλης»

Μετά τα όσα είπε σήμερα στη συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης, από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Τατούλης σε σημερινή συνέντευξη τύπου προχώρησε σε νέα χυδαία συκοφαντική δυσφήμιση εν γνώσει της αναληθείας των όσων είπε κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και προσωπικά κατά του Θανάση Πετράκου . 

p>Αποδείχθηκε ότι συμμετέχει προσωπικά στην ανήθικη και χυδαία επίθεση ψεύδους και λάσπης που έχει εξαπολυθεί ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπός του είναι η σπίλωση του κόμματος και του υποψήφιου βουλευτή του, ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Ο λαός γνωρίζει, αλλά και ο κ. Τατούλης, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τα στελέχη του είναι υπέρ των μαζικών ειρηνικών αγώνων και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τα επεισόδια που έγιναν στο περιφερειακό συμβούλιο. Συνειδητά ψεύδεται και συκοφαντεί ο κ. Τατούλης. Όμως το επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι που οργανώνει σε βάρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α εν όψει των επερχόμενων εκλογών, δεν θα περάσει. Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια, τον ειρηνικό και μαζικό αγώνα μας αλλά και τη τιμή του στελέχους μας Θανάση Πετράκου του οποίου είναι γνωστό το ήθος και η αγωνιστικότητα.»

Διαβάστε επίσης:

 

Αναφορά κατέθεσε ο Τατούλης για τα επεισόδια και κάνει λόγο για ολιγωρία της Εισαγγελίας Τρίπολης!

http://kalimera-arkadia.gr/sas-proteinoyme/anafora-katethese-o-tatoylis-gia-ta-epeisodia-kai-kanei-logo-gia-oligoria-tis-eisaggelias-tripolis

 

Αυτό είναι το video για τα επεισόδια της Πέμπτης που παρουσίασε ο Πέτρος Τατούλης και έκανε λόγο για «πολιτική υποκίνηση»

http://kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/perifereia-peloponnisoy/ayto-einai-to-video-gia-ta-epeisodia-tis-pemptis-poy-paroysiase-o-petros-tatoylis-kai-ekane-logo-gia-politiki-ypokinisi

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινός συκοφάντης ο κ. Τατούλης»

http://kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/perifereia-peloponnisoy/syriza-koinos-sykofantis-o-k.-tatoylis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...