Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Όταν δεν μιλάει ο Τατούλης, κάτι ετοιμάζει"!

"Όταν δεν μιλάει ο Τατούλης, κάτι ετοιμάζει"!

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία και στον Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο κ. Τατούλης μίλησε και για τα επόμενα πολιτικά του σχέδια.

 

Ειδικότερα, είπε: "Είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνω τίποτα, έχω σχεδιασμό. Όταν δεν μιλάει ο Τατούλης, κάτι ετοιμάζει. Είμαστε εδώ εγώ και όλη η ομάδα μας. Η δική μου προετοιμασία είναι αυτή τη στιγμή να υπηρετήσουμε τον περιφερειακό θεσμό. Η Νέα Πελοπόννησος θα παραμείνει στην Πελοπόννησο. Μας απασχολεί η κεντρική πολιτική σκηνή, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν."

Όλη τη συνέντευξη, δείτε εδώ

17 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ. ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΕΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΣΕΚΟΒΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    τωρα θαμπωσαμε με τα εργα του Πέτρου !!! πομφολυγγες η πιο απλα φουσκες στο νερό !!! αχρηστοι και ανικανοι μηδέν εις το πηλίκον ............................................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    15:56 Δηλαδή εσύ τώρα είσαι επώνυμο τίποτα;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @14:53 Ανώνυμο τίποτα .Τον Τατούλη θα τον κρινει η ιστορία . Εσένα σε γράφουμε στους
    @ρχεις μας .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ο κυριος τιποτα

  • μωρέ  τι  μας  λες
    μωρέ τι μας λες Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    εχουμε παθει τη πλακα της ζωης μας .....ετοιμος για το μεγαλο ντου ο Τατούλης . Θα τριβουμε οσονούπω τα ματια μας από τις μελλοντικές αναζητήσεις του Πέτρου. Μιλάμε κατουρηθήκαμε πανω μας από την αναγγελία του Πέτρου ! Δεν θα φάμε το μεσημέρι ! Ο φοβερός και τρομερός Πέτρος ανοίγει τα χαρτιά του και τα φτερά του για Πανελαδικής εμβελειας μπασιμο . πω πω πω ! Θα φαει η μυγα σιδερο ............................ !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΙΚΑΣ - ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ , ΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΥΝΟΥΡΙΑ..ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ.....ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΤΩ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ...ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ..ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Tα Noσοκομεία και τα Πανεπιστήμια και τα αρδευτικά έργα και τα φράγματα κλπ κλπ ειναι έργα του ΚΡΑΤΟΥΣ. Παρά ταύτα να σου πω , Αντε και ....γεια , ότι για να τελειώσει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης έβαλε από το ΕΣΠΑ ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ μερικά εκατομμύρια . Και για την αναβάθμιση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ , και για πολλά ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . Το Γηροκομείο του Λεωνιδίου ποιός το έχτισε ; 5.000.000 ΕΥΡΩ . ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΛΙΜΑΝΙ ΑΣΤΡΟΥΣ , ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ , ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΑΣ , ΛΙΜΑΝΙ ΓΥΘΕΙΟΥ 60.000.000 ΕΥΡΩ . , ΛΙΜΑΝΙ ΤΥΡΟΥ , ΚΛΠ ΚΛΠ . ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ . ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ..... ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΓΕΑΣ .ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ ,....... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ . ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ . ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ , ΕΩΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ , ΚΛΠ ΚΛΠ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......

  • αντε   γεια
    αντε γεια Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ........ΠΑΩ ΠΑΣΟ !!!! ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ. Α ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΕΙΑΡΟΠΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ( !!!!!!!!!!!!!!!) . ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ! ΑΚΟΥΣΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ, ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ , ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ .......... ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ . ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ? ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ !!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΛΙ ! ΦΙΛΑΚΙΑ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε γεια , το ήξερες ότι οι πεζόδρομοι Σμυρνιώτη στην Τρίπολη φέρουν την υπογραφή Τατούλη , γιατί η Περιφέρεια πλήρωσε ; Το ήξερες ότι ο Τατούλης χρηματοδότησε την αναστήλωση του Μαλλιαροπούλειου Θεάτρου με χρηματοδότηση του Υπ . Πολιτισμού όταν ήταν Υφυπουργός Πολιτισμού ; Το ξέρεις ότι η ασφαλτόστρωση των εισόδων της ΤΡΊΠΟΛΗΣ είναι έργο του Τατούλη ; Το ξέρεις ότι οι ηλεκτροφωτισμοί στην Τρίπολη είναι έργα Τατούλη ; Το ξέρεις ότι το Μουσικό Σχολείο είναι έργο Τατούλη ; Έχεις ακούσει για την αναστήλωση του ιστορικού καμπαναριού των Ταξιαρχών ;;;;; Ενα μικρό δείγμα ΕΡΓΩΝ ΤΑΤΟΥΛΗ από αυτά που τώρα πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό . ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ . ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ , ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ .

  • αντε   γεια
    αντε γεια Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    10.56 γιατί δεν μπαινεις στον κοπο να μας κάνεις εναν μινι απολογισμό των μεγάλων έργων Τατούλη για τους Αρκάδες αλλά απλά περιορίζεσαι ως συνήθως να αποκαλείς αήθεις όσους επιζητούν την αλήθεια. Μήπως είσαι αηθέστατη εσύ ?
    Ενα παναθεματο μεγαλο εργο Τατούλη μπορείς να μας πεις ? ξαναθέτω το ερωτημα γιατι αρκέτο παραμυθι τρώμε από όσους πέρασαν και δεν ακούμπησαν !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ......., ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΗΘΗ.......

  • αντε   γεια
    αντε γεια Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ! ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ !!!!!! ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ , ΑΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ !!!!!

  • Αρκάδας
    Αρκάδας Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα ρε Πέτρο που στα 30 χρόνια που σε ψήφιζαν οι Αρκάδες δεν έκανες 2-3 σημαντικά πράγματα στην Αρκαδία για να σε θυμούνται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει για τον.εαυτό του σε γ' πρόσωπο...μάλιστα...και που είστε ακόμα!! Περαστικά σας κ. Πέτρο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα όλοι φοβηθήκαμε ! Μας έπιασε ένα τρέμουλο ! Το κοιμώμενο ....θεριό ξύπνησε και θα κάνει κίνηση Πανελαδικής εμβέλειας. Καλά αυτά που λέει τα πιστεύει !!!!! Τι να μας πει ένας αποτυχημένος υφυοπουργός, ενας αποτυχημένος βουλευτής, ενας αποτυχημένος Περιφερειάρχης. Ενας λαοπλάνος πολιτικάντης . τίποτα περισότερο και τιποτα λιγότερο!!!

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον ίσκιο του να τρέμετε κυρίες και κύριοι που παίρνετε εντολές στην περιφέρεια ,από την ΝΔ......του κ.κ. Κούλη μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...