Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο κίτρινες κάρτες στον Νίκα έβγαλε ο Πετράκος!

Δύο κίτρινες κάρτες στον Νίκα έβγαλε ο Πετράκος!

 

Με τίτλο «δύο κίτρινες κάρτες, κ. Νίκα» η παράταξη του Θανάση Πετράκου, ασκεί κριτική στην περιφερειακή αρχή για δύο ζητήματα.

Αναλυτικά…

  1. Μεγαλόπολη

Η επιλογή του κ. Περιφερειάρχη και του κ. Προέδρου του ΠΕΣΥΠ να μην καλέσουν τους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην προχθεσινή (Τρίτη 9/6/20) στη σύσκεψη με θέμα την κατάθεση προτάσεων για το Master Plan της Μεγαλόπολης, είναι απαράδεκτο γεγονός και αντιδημοκρατική ενέργεια.

Η  κατάθεση προτάσεων για τη μεταλιγνιτική εποχή στη Μεγαλόπολη είναι πολύ σοβαρό γεγονός και σε καμιά περίπτωση δεν είναι προσωπική υπόθεση του κ. Νίκα. Συνεπώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να μην καλεί τις παρατάξεις σ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά το μέλλον μιας ολόκληρης περιοχής.

Ο κ. Νίκας οφείλει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα ότι είναι Περιφερειάρχης και όχι αυτοκράτορας. Συνεπώς, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει στη δημοκρατία το «ενός ανδρός αρχή».

  1. Αποζημίωση αγροτών

            Η συνέντευξη του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης την Κυριακή δημιουργεί μείζον ζήτημα για την πρακτική που ακολουθεί ο κ. Νίκας στην προώθηση των αιτημάτων για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών και των παραγωγών κερασιών και βύσσινων από τον υπερβολικό καύσωνα. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ είπε μεταξύ των άλλων ότι ο κ. Νίκας δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του για να του θέσει το σοβαρό πρόβλημα της ζημιάς που έχει προκύψει στις ελιές, στις κερασιές και στα βύσσινα από τον υπερβολικό και άκαιρο καύσωνα του Μαΐου. Ο κ. Νίκας ενήργησε ως «γραμματοκομιστής» και απλά έστειλε την επιστολή του αγροτικού συνεταιρισμού Αρκαδίας.

            Η στάση αυτή δείχνει το πόσο ενδιαφέρεται και αγωνίζεται για να αποζημιωθούν οι κατεστραμμένοι παραγωγοί και εξηγεί γιατί «άρπαξε» την ευκαιρία που του προσέφερε ο κ. Τατούλης στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΕΣΥ και δεν συζητήθηκε το θέμα που είχε θέσει η παράταξή μας να υπάρξει απόφαση του ΠΕΣΥ με την οποία να διεκδικούμε την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών αλλά και των παραγωγών κερασιού και βύσσινου, από τον ΕΛΓΑ.

            Οι αγρότες και όλοι οι παραγωγοί ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Εμείς αυτό που τονίζουμε είναι ότι μόνο αν υπάρξει μαζικός και ενωτικός αγώνας θα δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

Το Γραφείο Τύπου

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ '' ΛΕΧΡΙΤΕΣ '' , ΣΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ . ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΥΘΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 25.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΟΣΤΙΣΕ 18.000.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γέροντα που τα πανθ΄ οράς . . . Ο Πέτρος είναι μεγαλοφυής και ο Μωριάς είναι αγνώριστος . Δεν θα το πιστέψουμε ότι δεν έκανε τίποτε επειδή κάποιοι σαν κι εσένα κάνουν πλύση εγκεφάλου . ΜΌΝΟ στο λιμάνι του Γυθείου να αναφερθώ , 60.000.000 ευρώ ......είναι αρκετό . Ποιά άλλη Περιφέρεια κατασκεύασε λιμάνια ; ΚΑΜΙΑ .

  • Ο    ΓΕΡΩΝ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ΟΡΑ
    Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ ρε Θανάση που είσαι ελαστικός με τον Νίκα ! Όπως και ο Δέδες ! Γιατί δεν επαναστατειτε να τους διωξουμε τους τωρινούς και να ξαναφερουμε τους πρωτους. Να ξαναφερουμε τον Πέτρο την μεγαλοφυία που θα έκανε το Μωριά αγνώριστο !!!! αλλα και αυτός δεν πρόλαβε να ολοκληρωσει το όραμα του και τον σουταρανε οι Πελοποννησιοι.

  • αγριολούλουδο
    αγριολούλουδο Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    κόκκινη κάρτα Θανάση!!!κόκκινη αξίζει στον κύριο Νίκα_γιατί είσαι ελαστικός?επειδή είστε Μεσσήνιοι?

  • More Than
    More Than Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΧΑΧΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΝΙΚΑ....
    Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ...
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟΡΩ Κ. ΘΑΝΑΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...