Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνάντηση με φορείς του Ακόβου στην Περιφέρεια

Συνάντηση με φορείς του Ακόβου στην Περιφέρεια

Συνάντηση με φορείς του Ακόβου είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου, στο γραφείο του, στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και του προέδρου της ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία 2020 Μανώλη Σκαντζού -προέδρου και του Περιφερειακού Συμβουλίου- συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Τζιούβελης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας – Πειραιά Δημήτρης Χριστόπουλος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της εν λόγω περιοχής, έθεσαν ζητήματα όπως η αποκατάσταση οδικών και άλλων υποδομών της πιο πάνω περιοχής, θέματα ύδρευσης και άρδευσης, ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας, καθώς και η συμμετοχή των Ακοβιτών στις εκδηλώσεις που θα κάνει η Περιφέρεια τον επόμενο χρόνο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    OTAΝ Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ .

  • Κ.ΜΑΣ.
    Κ.ΜΑΣ. Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    23.28 Δεν διαθετω μαντικές ικανότητες για να γνωρίζω την ηλεκτρονική σου ταυτότητα. Εικάζω 'ομως ποια είσαι ! Γιατί κάθε φορά που ένας σχολιασμός για τον κ. τατούλη δεν είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σου βγαίνεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο γραφής και ανταπαντάς ! Τι κάνει νιαου νιαου στα .......κεραμίδια ! Τουλάχιστον γράφε επώνυμα εάν διαθέτεις τη μαγκιά ! Αλλά τη μαγκιά δεν την έχεις και δεν την είχες ποτέ ! Κάνατε την Περιφέρεια προσωπική οικογενειακή υπόθεση και τώρα ζητάτε και τα ρέστα ! Περαστικά σας κυρία μου ! Θα παραμείνετε εσαεί στην αφάνεια γιατί κανένας δεν σας θέλει πλέον ! Φιλιά !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 12:05, και 6) Να κρατούσε την οικογένεια και τον περίγυρο μακριά από τον χώρο που τον τοποθέτησαν οι Πελοποννήσιοι για να τους υπηρετήσει. Αυτό το λάθος βέβαια το κάνουν και οι νυν και δεν θα τους βγει σε καλό. Δεν περιθωριοποιούμε τους πάντες και δουλεύουμε μόνο με το συγγενολόι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΜΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ , ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΑΠΑΜΑ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ....... , ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ . ΜΕΣΑΙΩΝ ΓΑΡ !

  • Κ.ΜΑΣ.
    Κ.ΜΑΣ. Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καπαμά κάνανε οι Πελοποννήσιοι τον " αετό" από το Καστρί . Με τα κρεμυδάκια ! Η ψήφος του Λαού έχει μεγάλη δύναμη ! Πολλούς μεγατόνους ! Λαλίστατη κυρία ! Το χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι αναπόφευκτο για όσους αψηφούν την κοινωνία και εξουσιάζουν αλαζονικά ! Αστε στο καλό τωρα στη Β εθνική μαζί με την .....Παναχαική ! Κλαααα μα πολύ κλαμα !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΑΜΑ , ΑΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ...... ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ . ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ . ΚΑΙ..... ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ .

  • Καπα. Μασ
    Καπα. Μασ Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γοντικας ποσες φορες πηρε απαντησεις για τη διαφανεια της αναπτυξιακης ! Ποτε του δοθηκαν τα εγγραφα που ζητησε! Καθαρός ουρανος δεν φοβαται αστραπες ! Ολοι κρινομαστε κυρια μου! Οι πολιτικοι πανω απο ολα πρεπει να μην κρυβονται! Οποιος ζηταει οποιοδηποτε εγραφο καο εχει θεσμικο ρολο πρεπει να τα εχει αμεσα και οχι να τον συνδεουν με Καιρο! Γιαυτό κριθηκατε ακαταληλοι για μια τετραετια απο τον κυριαρχο Λαό ! Ας προσεχατε ! Και αφηστε τις απειλές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Κ. ΜΑΣ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 3) ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ; ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ... ΑΝΑΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .

  • Κ.ΜΑΣ.
    Κ.ΜΑΣ. Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    πολλά θα έπρεπε να προσέχει : 1) τους φίλους του εκείνους που τον στηριξαν στα δύσκολα και τον εκαναν νοματαίο 2) να σεβόταν τους πολιτικούς του αντιπαλους 3) να είχε διαφάνεια στη λειτουργια του ως θεσμικός αυτοδιοικητικός και 4) να μην έλεγε ψεματα στους συμπολιτες του ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 2019 ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Πετράν πόσο μας λείπεις.. Κάποια πράγματα να πρόσεχες και θα έγραφες ιστορία στην Πελοπόννησο. Κρίμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...