Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Νικολάκου διαψεύδει τα σενάρια ότι αποχωρεί από το περιφερειακό συμβούλιο | "Δεσμεύομαι να τιμήσω στο ακέραιο την εντολή των πολιτών"

Η Νικολάκου διαψεύδει τα σενάρια ότι αποχωρεί από το περιφερειακό συμβούλιο | "Δεσμεύομαι να τιμήσω στο ακέραιο την εντολή των πολιτών"

Σε διάψευση σεναρίων που την θέλουν να αποχωρεί από το περιφερειακό συμβούλιο προχώρησε η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, με ανακοίνωσή της για το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο. Πέρα από την επίθεση στον νυν Περιφερειάρχη κ. Νίκα, η Ντίνα Νικολάκου ξεκαθαρίσει ότι την εντολή που της έδωσε ο λαός της Μεσσηνίας, θα την τιμήσει στο ακέραιο, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει σε όλη την θητεία, στη θέση της περιφερειακής συμβούλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι μεθοδευμένες και συνεχιζόμενες πολιτικές πρακτικές του κ.Νίκα, για την απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ξεπέρασαν κάθε όριο κατά την χθεσινή συνεδρίαση του σώματος.

Η άρνηση του κ.Νίκα να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα που αφορούσε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Οδικός άξονας Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος» της Π.Ε. Μεσσηνίας, το οποίο έθεσα εκτός Ημερήσιας Διάταξης μαζί με τον συνάδελφο κ. Θανάση Πετράκο, καθώς και το πολύ σημαντικό θέμα του αεροδρομίου Καλαμάτας και της ακύρωσης των πτήσεων της Aegean, καταλύει κάθε δημοκρατική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τα θέματα που θέτουν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου προς συζήτηση εκτός Ημερήσιας Διάταξης, αντί να τίθενται σε ψηφοφορία, προκειμένου να αποφασίζει το αρμόδιο όργανο για την έγκριση τους ή μη, επιλέγεται η πολιτική πρακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από τον κ.Νίκα.

Σε ότι αφορά το θέμα του δρόμου ο κ.Νίκας μετά από έντονη αντιπαράθεση …υποχώρησε! Ενώ το θέμα του αεροδρομίου ουδέποτε τέθηκε σε ψηφοφορία…

Ο κ.Νίκας, ο οποίος δεν είναι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και δεν έχει ούτε καν δικαίωμα ψήφου, λειτουργεί ως «διορισμένος Νομάρχης» και με πολιτικό κυνισμό δεν διστάζει να δηλώνει δημοσίως ότι ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που λαμβάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο ίδιος έχει τη δική του «εξουσία» και μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συνεχίσω όπως κάνω εδώ και τόσα χρόνια να αγωνίζομαι για τη δημοκρατική λειτουργία των Συλλογικών Οργάνων και την πάταξη κάθε απειλητικής και αυταρχικής συμπεριφοράς.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Μεσσηνίας με την επί σειρά ετών στήριξη τους, μου δίνουν δύναμη και δεσμεύομαι ότι την εντολή τους θα την τιμήσω στο ακέραιο.

ΥΓ1.  Τα κλειστά μικρόφωνα, οι «πληρωμένες» κάμερες και οι «φιλικές μονταζιέρες» του κ.Νίκα, δεν μπορούν να με εμποδίσουν να λέω ελεύθερα την γνώμη μου.

ΥΓ2. Καλώ τον κ.Νίκα να δημοσιοποιήσει όλο τον κατάλογο με τις χρηματοδοτήσεις για την παραγωγή-προβολή διαφημιστικών βίντεο (ΕΣΠΑ-Κορωνοϊός, κ.λ.π.), όλων των τηλεοπτικών περιφερειακών καναλιών της Πελοποννήσου, από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα.

ΥΓ3. Ο πάντα… ευγενής και …συναινετικός κ.Νίκας, τι εννοούσε άραγε όταν  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης απευθυνόμενος σε εμένα είπε «δεν απειλούμε αυτούς που είναι ξάπλα»; Θα είχε ενδιαφέρον να μου το εξηγήσει.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελ/σου

 

   Κωνσταντίνα Νικολάκου

16 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    THΝ KAKH EIKONA THN ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ . ΑΝΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΗΘΗΣ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ : ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΝΤΙΝΑ . ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΤΙΝΑ . ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΝΤΙΝΑ ........ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ; Ε ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΡΞΕ ΟΜΩΣ . ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ;;;

  • ο  αφελής  σχολιαστής
    ο αφελής σχολιαστής Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά φευγεις η δεν φευγεις κ. Νικολάκου ! Ουδείς αναντικαταστατος φυσικά ! Αλλα εσεις νομίζω έχετε δηλώσει κατ΄επαναληψη ότι αποχωρείτε από το ΠΕΣΥ ! Σήμερα μας λέτε άλλα ! Τελικά γιατί αυτά τα ήξεις αφίξεις ! Όλα αυτά τα κάνετε για να βρισκόσαστε στην επικαιρότητα ρωτώ εγώ ο αφελής ! Και με την μπάλα και με τον Μπαλή δεν γίνεται ! Δικό σας νομίζω το πρόβλημα ! Εάν όμως παραμείνετε στο ΠΕΣΥ μην αδικειτε τον εαυτό σας. Δεν η καλύτερη εικόνα αυτό που βγαίνει προς τα έξω !

  • ΝΤΙΝΑ
    ΝΤΙΝΑ Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ(η) "τα παιδία παίζει" έχει πράγματι ενδιαφέρον η άποψη σου...αφού όμως δεν σε απασχολεί τι θα κάνω γιατί σπατάλησες τόσο πολύ φαιά ουσία για να γράψεις τόσο μεγάλο κείμενο ?? μάλλον και σε απασχολεί και σε ενοχλεί η παρουσία μου!! Θα ήταν επίσης χρήσιμο να μην ...κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμα!!δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι να πεις το όνομα σου...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δικαίωμα στη δημοκρατια μην επιτρέψετε κ. Νικολάκου να το καταστρατηγεί κανένας Νίκας και κανένας Σκαντζός .

  • τα  παιδία  παίζει
    τα παιδία παίζει Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Tα τζίνια του ορόφου της πλατείας του Αγίου Βασιλείου τρομαρά τους βρήκανε τάχα την ταυτότητα μου. Ρε ξεφτέρια είσαστε τόσο άσχετοι με την οπραγματικότητα που θαρείτε ότι θα γίνεται και ο επιθεωρητής Κλουζώ !!!!!! Αντί να απαντήσετε επί της ουσίας τάχατες ανακαλύψατε το δράστη. Και πάλι τρομάρα σας ! Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε 2 γαιδουριών άχυρα θέλατε και εξουσία Σαΐνια !!!!!! μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑς ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε να κάνεις κανένα χειρουργείο κ . πρόεδρε . Πρωί όμως .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΕΙΧΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΣΥ ;;;; ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΑΝ ΣΦΟΔΡΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΤΑΞΕΙ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ . ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΑ . ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥ , ΑΝΑΙΔΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ 9 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ . ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ Ο Κ. ΝΙΚΑΣ . . .

  • τα  παιδία  παίζει
    τα παιδία παίζει Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 10:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Ντίνα ποσώς μας απασχολει και εμάς και την κονωνια τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις στο μέλλον. Δήλωσες ότι θα αποχωρησεις ετσι δεν ειναι ? σημερα το ανακαλεις αυτό. Αυτό δειχνει την ευθυνη των λεγομενων σου. Οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπερασπιζονται με φωνες και ουρλιαχτα. Δεν ειναι διαλογος αυτος αυτο ειναι καφενειο. Εαν εισαστε έξυπνοι σαν παραταξη θα ειχατε κανει με τα κρεμυδακια τον Νικα. Αλλα ο τροπος που κανετε αντιπολιτευση θυμιζει ανατολικο παζαρι. Στο προχθεσινο ΠΕΣΥ ακουσα οτι στα αγροτικά που ματωσατε με τον Νικα τελικα το ψηφισες. Τελικά τι ειδους συνεπεια ειναι αυτή ! Αρες μαρες κουκουναρες ! Μηπως αυτα τα σοου που κανεις ειναι για το θεαθηναι. Γιατί καλα σας ειπε ο προεδρος οταν εισασταν στα πραματα την δημοκρατια την ειχατε κανει κουρελοχαρτο. Ποιος τολμουσε να πει κατι το οποιο δεν ητανε συμφωνα με τα γουστα σας και τα πεπραγμενα σας. Γιαυτο αγαπητη μου στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σχοινι. Συνεχισε ετσι τα σοου σου και συνεχως θα χανεις . Δεν κερδιζει αυτός που κανει το συμβουλιο όχλο και χαβρα των Ιουδαίων. Χασατε την εξουσία χανετε σιγα σιγα και την έξωθεν μαρτυρία ! Συνεχιστε στον κατηφορο χωρις φρενο. Αληθεια στο προχθεσινο συμβούλιο όλοι και όλες οι παραταξεις ειχαν αντιθετη αποψη με τη μεθοδευση του Σκατζου κανενας τους δεν το δέχθηκε. Εσυ γιατί δεν συνενοηθηκες με ολους αυτούς για απο κοινου αντιμετωπιση του φαουλ του Σκατζού αλλά μόνη σου εκανες τα τρελά σου. Για να σε πάρουν οι καμερες ότι δεν μασάς ? Γιατί οι αλλοι μασάνε? αλλά δεν κάνανε και σοου και τελικα με την επιμονη όλων αλλαξε γνωμη ο Νικας και τελικα συμορφωθηκε με τον κανονισμό. Δεν κινειται όλη η Πελοπόννησος γυρω σας αγαπητη Κων-να !!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρασίμια και γλωσσοκοπάνες.Ως πότε...?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!! ΝΙΚΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΑ ΤΟ ΠΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΙΝΑ . ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ! ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ! ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΥ ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ??? ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΤΕ ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΡΙΜΠΟΥΓΙΟΝ !!! αΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • ΤΙΓΡΗΣ
    ΤΙΓΡΗΣ Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Ντίνα,συνέχισε, μη μασάς με τίποτα....!!!!!!

  • Μίνα Παπαδοπούλου
    Μίνα Παπαδοπούλου Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Νικολάκου δεν μασάει παιδιά !! την ξέρω χρόνια από όταν ήταν στην αντιπολίτευση της Νομαρχίας στην Μεσσηνία

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...