Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θετικές εξελίξεις για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο!

Θετικές εξελίξεις για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο!

Μία συνάντηση μέσα από την οποία προέκυψαν καλά νέα για την έλευση του φυσικού αερίου στην Κορινθία έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστου Δήμα. Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του CEO της εταιρείας EDIL κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλου (ο οποίος μάλιστα έλκει την καταγωγή του από την Γορτυνία!). Πρόκειται για την εταιρεία που θα διανείμει το φυσικό αέριο στον Δήμο Κορινθίων, αλλά και στον Δήμο Τρίπολης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος.

"Η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο και ελπίζουμε πως θα επεκταθεί σύντομα και πέραν της Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα, αναλύσαμε διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ξεκινήσουν εντός του 2021 εντατικές εργασίες για την έλευση του φυσικού αερίου." τόνισε ο κ. Δήμας.

Να σημειωθεί ότι με ΦΕΚ, η EDIL έχει εξασφαλίσει τη χορήγηση Άδειας Διανομής Φυσικού Αερίου για τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμο Κορινθίων.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΡΗ .......ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ .......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ , Ο ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ , ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ..........ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ . ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν. Δ. ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ .........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...