Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια | Ετοιμάζονται απαντήσεις στην Κομισιόν για το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών - "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο"

Περιφέρεια | Ετοιμάζονται απαντήσεις στην Κομισιόν για το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών - "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο"

Ομάδα εκπροσώπων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλαμβάνει να συντάξει την απάντηση στα συνολικά 16 ερωτήματα που έχουν τεθεί από υπηρεσιακή μονάδα της Κομισιόν σχετικά με την ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Περιφέρειας.

Αυτό, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε κατά την τηλεδιάσκεψη την οποία ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε για το συγκεκριμένο θέμα, σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου, με στελέχη των πιο πάνω υπουργείων υπό τους γενικούς γραμματείς Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλη Γραφάκο και Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δημήτρη Σκάλκο.

Στη σημερινή συνάντηση επισημάνθηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η υλοποίηση του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεδομένου και ότι το επόμενο ΕΣΠΑ δεν προβλέπει χρηματοδότηση ανάλογου αντικειμένου.

Αποφασίστηκε δε, να γίνει συγκρότηση ομάδας με εκπροσώπους από την Περιφέρεια, τα υπουργεία Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η οποία επωμίζεται την υποχρέωση να παρέξει τις κατάλληλες απαντήσεις στα συνολικά 16 ερωτήματα που έχουν τεθεί. Οι απαντήσεις θα προσυπογράφονται από τους δύο γενικούς γραμματείς, καθώς και από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Στην εν λόγω ομάδα, από πλευράς Περιφέρειας θα μετέχουν ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς και ο τεχνικός σύμβουλός της Δ. Μπούρκας.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    πλακα εχετε παιδιά ! Ολα θα τα διορθωσετε και όλα θα τα ξαναδειτε ! Την απαιτηση της κομισιον για διαλογη στην πηγη πως θα το ξεπεράσετε ;;;;;; Ρωτηστε τον Τατουλη να σας στειλει τους συμβουλατορες του χα χα χα Οι Ευρωπαιοι δεν τρωνε κουτοχορτο ! Θα σας το ξαναστειλουν παλι πισω με το ιδιο εισητηριο. Ριζικη στροφη 180 μοιρων τωρα και διορθωση ολων .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...