Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία Σίδερη στο περιφερειακό συμβούλιο: «Ο κ. Μαντζούνης μου ζήτησε να βγω από την αίθουσα για να με χτυπήσει» - Μαντζούνης: «Λέει πάλι ψέματα»

Καταγγελία Σίδερη στο περιφερειακό συμβούλιο: «Ο κ. Μαντζούνης μου ζήτησε να βγω από την αίθουσα για να με χτυπήσει» - Μαντζούνης: «Λέει πάλι ψέματα»

Σε δημόσια καταγγελία προχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σιδέρης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του σημερινού περιφερειακού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα είπε ότι «στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου (6/10/2020), ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μαντζούνης με  κάλεσε να βγούμε έξω από την αίθουσα για να με χτυπήσει. Την απειλή την άκουσαν οι συνάδελφοι Γανώτης και Τσουκαλάς ο οποίος προς τιμήν του, του συνέστησε να καθίσει κάτω και θέλω να τον συγχαρώ διότι εγώ έχω εδώ μέσα 11 χρόνια κι αυτός είναι νέος σύμβουλος και τον ευχαριστώ.

Το ίδιο έχει κάνει άλλες δύο φορές σε άλλα περιφερειακά συμβούλια. Αυτά τα 11 χρόνια με κανένα συνάδελφο δεν έχω έρθει σε τέτοιου αντιπαραθέσεις.

Ζητώ κ. Πρόεδρε αυτό να καταγραφεί στα πρακτικά διότι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται.»

Στη συνέχεια, απάντησε, επί προσωπικού, ο κ. Μαντζούνης: «Φαίνεται ότι ο αγαπητός συνάδελφος κ. Σιδέρης έχει εμμονή με το πρόσωπό μου. Έτσι δείχνει. Θα θυμίσω ότι πριν 8 μήνες ότι είχε αναφερθεί και τότε με φράσεις που δε αρμόζουν και μας είχε πει αγράμματους και αδιάβαστους. Αυτός είναι ο πολιτισμός του κ. Σιδέρη. Εγώ θα κλείσω εδώ το θέμα και θα πω ότι λέει και πάλι ψέματα.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    παει και αυτος εχει θεωρησει το διαβατηριο του για εξοδο απο τη στρουγκα. και καλα θα κανει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...