Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμπόσος: «Ζητάμε εξονυχιστικό έλεγχο στην Πελοπόννησος ΑΕ για να μάθουμε επιτέλους τι συμβαίνει. Η Προεδρία στην ΠΕΔ για τα επόμενα δέκα χρόνια»!

Καμπόσος: «Ζητάμε εξονυχιστικό έλεγχο στην Πελοπόννησος ΑΕ για να μάθουμε επιτέλους τι συμβαίνει. Η Προεδρία στην ΠΕΔ για τα επόμενα δέκα χρόνια»!

Με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις για την αναπτυξιακή εταιρεία «Πελοπόννησος ΑΕ» συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, την Τρίτη (17/11/2020) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος.

«Ποιοι είχαν τα λεφτά και έκαναν τις δουλειές; Η Περιφέρεια.

Μπορεί να είμαστε 50-50% αλλά αυτοί έχουν και το έκτος μέλος, αφού κάνουν τις δουλειές.

Μας διεμήνυσαν ότι πρέπει να πληρώσουμε μισά – μισά, αλλά δεν ξέρουν τι μας ζητάνε, αφού μιλούν για διαφορετικά ποσά.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δούμε αν ισχύει το έλλειμμα. Κι αφού μας δείξει ο έλεγχος που θα βάλουμε εμείς να κάνουν από επίσημους ορκωτούς λογιστές.

Εμείς δεν έχουμε αντιδικία ούτε με τον Νίκα ούτε με τον Τατούλη. Εγώ δεν κρατώ τη γραμμή του ενός ή του άλλου. Εμείς ως ΠΕΔ έχουμε τη δική μας γραμμή. Όσο κι αν προσπαθούν να πιέζουν Δημάρχους, αν το κάνουν, δεν γίνεται.

Εδώ είμαστε μια οικογένεια στην ΠΕΔ με ομογενοποιημένη σκέψη.

Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα να κάνουμε τον έλεγχο. Από το αποτέλεσμα, θα προχωρήσουμε, όπως πρέπει κι όπως μας συμβουλέψουν οι νομικοί μας σύμβουλοι.

Το να βάλουμε το χέρι στο ταμείο και να πληρώσουμε ή το ένα ποσό ή το άλλο, αυτό δεν θα γίνει.

Τι είναι αυτό το έλλειμμα; Θα μας πει κανένας;

Ο έλεγχος θα γίνει , η εταιρεία θα σταματήσει λίγο καιρό μέχρι να τελειώσει ο διαχειριστικός – εξονυχιστικός έλεγχος.

Όλες τις εργασίες από το «Πελοπόννησος ΑΕ» θέλουν να τις κάνουν; Να τις κάνουν από την περιφέρειά τους, τόσους υπαλλήλους έχουν.

Δεν είναι προϊστάμενή αρχή μας η Περιφέρεια, ούτε είμαστε υποτακτικοί τους. Αν κάποιοι στραβομουτσουνιάζουν, ας πρόσεχαν.

Η μία πλευρά προσπαθεί να με πιστώσει στην άλλη. Εγώ είμαι με το δίκαιο και εκπροσωπώ την ΠΕΔ.

Κανένας υπάλληλος στην Πελοπόννησος ΑΕ δεν πρέπει να τεθεί σε αμφισβήτηση το ψωμί που πηγαίνει στην οικογένειά του.

Αυτοί έκαναν τοις δουλειές, αυτοί έβαζαν τα λεφτά, αυτοί έβαζαν αυτούς που έκαναν τους ελέγχους. Εγώ πήγα σε δύο συμβούλια όλα αυτά τα χρόνια, διότι τι να κάνω σε μια ξένη οικογένειά, γιατί να μπω στα πόδια τους; Έκαναν ό,τι ήθελαν, είχαν πλειοψηφία.

Από εδώ και πέρα, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι από την ΠΕΔ. Έκατσαν αυτοί δέκα χρόνια, να κάτσουμε κι εμείς άλλα δέκα χρόνια. Αυτή είναι η Δικαιοσύνη. Όποιος δεν τα δέχεται, ας ψαχτεί μέσα του πόσο Δημοκράτης είναι.

Πολιτικές κόντρες με τον Τατούλη μπορεί να είχα κι εγώ στο παρελθόν.

Εγώ στήριξα τον Νίκα. Τη δεδομένη εκείνη στιγμή είχα αυτή την άποψη. Αν η στάση του, τα έργα και τις ημέρες του, μου μεταβάλλουν την άποψη, θα την ανακοινώσω.

Εγώ δεν έχω δεύτερες σκέψεις στο κεφάλι μου. Αυτά να τα αφήσουν στην άκρη, είναι εκ του πονηρού. Εγώ είμαι Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών. Θέλω να παραμείνω στο Δήμο, αν με θέλει ο λαός.

Αν έχω κάτι στο μυαλό μου, θα το ανακοινώσω, αν έρθει εκείνη τη στιγμή.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ . ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ . ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ , Κ. ΚΑΜΠΟΣΕ , ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...