Menu
RSS
Πέμπτη, 21/01/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Επίθεση Τατούλη σε Δέδε: "Λέει ψέματα, είναι πολιτικό δεκανίκι του Νίκα"

Επίθεση Τατούλη σε Δέδε: "Λέει ψέματα, είναι πολιτικό δεκανίκι του Νίκα"

Σε ανακοίνωση της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη, αναφέρονται τα εξής: "Έχοντας την ευθύνη της Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για εννέα (9) συνεχή χρόνια (2011-8/2019), δουλέψαμε σκληρά υλοποιώντας συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης  και καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Πελοπόννησος να αναδειχθεί ως μία από τις πιο δυναμικές Περιφέρειες της Χώρας.

Εκπροσωπώντας σήμερα την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου συνεχίζουμε με συνέπεια να υπηρετούμε τα συμφέροντα των πολιτών της Πελοποννήσου, ασκώντας δημιουργική αντιπολίτευση και ελέγχοντας τα έργα της Περιφερειακής Αρχής ως έχουμε ευθύνη σύμφωνα με τον θεσμικό μας ρόλο.

Παραμένει πολιτικά παράδοξο μετά από 1,5 χρόνο Διοίκησης από την νυν Περιφερειακή Αρχή, ότι η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, που εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αντί να ασκεί έλεγχο και κριτική στην Περιφερειακή Αρχή και στον εκλεκτό Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, λειτουργεί ως πολιτικό δεκανίκι του.

Συστηματικά λοιπόν, κάθε φορά που ο κ.Τατούλης και στελέχη της παράταξης μας αναδεικνύουν ζητήματα τα οποία αναφέρονται στο μη ορθό κατά την άποψη μας τρόπο Διοίκησης του κ.Νίκα, εμφανίζονται τα πολιτικά του …δεκανίκια για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες, συκοφαντώντας και ρίχνοντας λάσπη στον Πέτρο Τατούλη και στην παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου».

Τελευταίο επεισόδιο της πολιτικής φαρσοκωμωδίας «ΣΥΡΙΖΟ-ΝΙΚΑΣ», είναι οι δηλώσεις του κ.Δέδε στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και σε  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι δήθεν η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η μόνη Περιφέρεια που δεν απέστειλε Τεχνικό Δελτίο, διεκδικώντας πόρους από το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία του 2018, λόγω του κυκλώνα «ΖΟΡΜΠΑΣ».

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο αν και γνώριζε την αλήθεια, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής προκλητικότητας, …έτρεξε να πει ψέματα, κάνοντας κριτική στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή για να αβαντάρει τον κ.Νίκα.

 • Για ποιο λόγο άραγε ο κ.Δέδες αντί να υπηρετεί τον θεσμικό του ρόλο ως ελάσσονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου και να ασκεί κριτική και έλεγχο στα πεπραγμένα του κ.Νίκα, συνεχίζει να ασχολείται με τον Πέτρο Τατούλη και την προηγούμενη Διοίκηση;
 • Πρόκειται για προσωπική συμφωνία του με τον κ.Νίκα, έχοντας συγκεκριμένα ανταλλάγματα;
 • Πρόκειται για πολιτική συμφωνία κάτω από το τραπέζι;
 • Η επιλογή της πολιτικής συμφωνίας βρίσκει σύμφωνα τα μέλη της παράταξης του, πολλά εκ των οποίων κατέχουν θεσμικούς ρόλους στην οργανωτική κομματική δομή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο;
 • Συμφωνούν τα ανώτατα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο με την πολιτική συμπεριφορά του κ.Δέδε ή μήπως είναι κατ’εντολή τους;

Στην μεγάλη πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουν οι πολίτες σήμερα, είναι σίγουρο ότι υπάρχει κίνδυνος να επικρατήσει η πολιτική παρακμή και οι δήθεν …συνεργασίες για το καλό των πολιτών, μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε συνεργασίες για ιδιοτελή συμφέροντα.      

Η ευθύνη της παράταξης την «Νέας Πελοποννήσου» είναι πολύ μεγάλη. Θα είμαστε πάντα παρόντες για να αντικρούουμε τα ψέματα εναντίον του Πέτρου Τατούλη και της παράταξης μας, από όπου και αν προέρχονται και για να αποκαθιστούμε την αλήθεια προκειμένου οι πολίτες να ενημερώνονται αντικειμενικά και να κρίνουν βάσει των πραγματικών γεγονότων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη απέστειλε στις 20.12.2018 Τεχνικό Δελτίο (28 σελίδων) για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα «ΖΟΡΜΠΑΣ». Το Τεχνικό Δελτίο συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και περιελάβανε συγκεκριμένα έργα ανά Περιφερειακή Ενότητα στις πληγείσες περιοχές.

Είναι ντροπή κ.Δέδε να απαξιώνετε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας που συνέταξαν τα Τεχνικά Δελτία και να λέτε ψέματα για την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, μόνο και μόνο για να παίξετε το ρόλο της «Μητέρας Τερέζας» που τρέχει να συνδράμει στις δύσκολες στιγμές του τον γαλάζιο Περιφερειάρχη και εκλεκτό του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δημοσιοποιούμε ως πειστήρια του ψέματος και της συκοφαντίας του κ.Δέδε (Την πρώτη και τελευταία σελ. του Τεχνικού Δελτίου).

texniko1tattexniko2tat

Δεν περιμένουμε από τον κ.Δέδε να μας πει δημόσια συγγνώμη!! Τον διαβεβαιώνουμε όμως ότι θα είμαστε πάντοτε παρόντες για να αποκαθιστούμε τα μεγάλα του ψέματα."

14 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΑΣΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΜΕΛΕΤΗ , ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. Ο ΝΙΚΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΕΣΥ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥΓΚΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑΤΟΥΛΑΚΙΑ !!! ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΠΕΙΟ ΣΕ .......ΚΗΦΙΣΟ . ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΧΕΙΒΙΔΑΚΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΔΕ . ΓΙΑΤΙ ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

  ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

  ΛΥΠΑΜΑΙ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ . . . ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ .

 • Μ.Η.
  Μ.Η. Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

  10.04 Παρακολουθουμε και το αναστημα του Πετρή απο την αριστερα του ΕΚΚΕ στη Νεα Δημοκρατία και μετα την χωσιά στον Καραμανλή ξέμπαρκος μια να σαλιαριζει με το Πασοκ, μία με το Συριζα, και τωρα ψαχνει στασιδι στα δεξιά της ΝΔ. Πιο γυρολόγος πεθαινεις. Γιαυτό να κοιτατε τα δικα σας και να μην σχολιαζετε το Δέδε. Εισαστε μικροι και κουτσικοι.....

 • αντε  γεια
  αντε γεια Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

  10.04 EXETE ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΙΨΑΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΡΑΚΙΟΝ ? ΓΕΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ !!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ. Η ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ..ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

  O ΔΕΔΕΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΡΕ. ΑΦΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

  17:04 Την άλλη φορά που θα ξαναθελήσεις να πεις κάποιον βλήμα, να φροντίσεις να έχεις φύγει μπροστά από τον καθρέφτη σου

 • Κακός Λύκος
  Κακός Λύκος Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

  το ψέμα του Δέδε αποκαλύφθηκε !!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...