Με 3 υπουργούς θα συναντηθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Συναντήσεις με τρεις υπουργούς θα έχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Αθήνα, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα, ο Π. Νίκας θα συναντηθεί στις 11 το πρωί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, στις 12 το μεσημέρι με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και δύο ώρες αργότερα με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.
Ο περιφερειάρχης θα συζητήσει με τους υπουργούς όλα τα ζητήματα αρμοδιότητάς τους που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
2 σχόλια
-
Αυριο ο Νίκας θα κάνει βόλτα στην παραλια της Καλαμάτας. Ανήμερα θα κάνει βόλτα στο κέντρο της Καλαμάτας. Για τις επόμενες μέρες θα μάθω και σας πω.
-
και τι μας το λέει εκ των προτέρων. Ας μας πει τα αποτελέσματα. Μας έχει ζαλίσει με την ενημέρωση για αστεία πράγματα.






