Ποια ήταν η γυναίκα που έδινε τις εντολές για το "ποιος θα πάρει τις δουλειές" στην Πελοπόννησος ΑΕ; Δείτε τι είπε ο Νίκος Γόντικας! (vd)
Πάνω από 2,5 ώρες συζήτηση έγινε στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο για το μέλλον της αναπτυξιακής εταιρείας Πελοποννήσος ΑΕ. Εν τέλει αποφασίστηκε η εκκαθάριση της εταιρείας εν λειτουργία της εταιρείας και σε βάθος έλεγχος για όλα τα χρόνια, μια πρόταση που αρχικά κατάθεσε ο Νίκος Γόντικας και υπερψήφισαν όλες οι παρατάξεις (πλην Τατούλη).
Στη συνεδρίαση ειπώθηκαν πολλά. Κάποια στιγμή, ο κ. Γόντικας είπε: «Ο έλεγχος θα πάει στο ποιος έκανε κουμάντο; Δύο – τρία άτομα αν ήξεραν στην πρώην περιφερειακή αρχή τι γινόταν. Θα μάθει ποτέ κανείς ποιος έδινε εντολές για το ποιος θα πάρει τις δουλειές και ποιος όχι; Γυναίκα ήταν αυτή που έδινε τις εντολές, μικρός είναι ο τόπος και γνωριζόμαστε. Θα φτάσει ο έλεγχος εκεί;»
Ενώ στη συνέχεια, ο κ. Γόντικας ζήτησε να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί για να … ανοίξουν στόματα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αργότερα η Ντίνα Νικολάκου ζήτησε από τον κ. Γόντικα να ονοματίσει τη γυναίκα, κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού δεν πήρε ξανά τον λόγο στη συνεδρίαση ο κ. Γόντικας.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
8 σχόλια
-
Σφίγγει ο κλοιός σιγά σιγά ...... Με τις πρώτες κλήσεις σε απολογία αφού έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης θα ανοίξουν στοματάκια........ θα μαθουμε αλήθειες και τότε θα δουμε και ποια φέρελπις ήταν το αφεντικό ......εάν ήταν !!!!!!! Ο Γόντικας δείχνει προς μία κατευθυνση ......θα δείξει το μέλλον εάν έχει πέσει μέσα........... ή εάν αντί για τα Κούτρουφα δείχνει τον Αγιο Αντρέα !!!!!!!!!
-
20.03 Ποια "ουά" βρε βάτραχεεεε; Ουουουουου να μου χαθείτε
-
Ας πει τουλάχιστον τα αρχικά του ονοματεπώνυμου. Είναι Λ.Σ, είναι Τ.Π, είναι Κ.Ν., είναι Ν.Ν. είναι Α.Φ., είναι Ε.Τ., είναι Β.Μ., είναι Π.Λ.?
-
έκανε και η ψείρα Κ.... είναι ο Γόντικας. Σιγά τα ουά. Είναι κατάντημα που συμπλέει με τη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή για λίγα λεπτά δημοσιότητας.
-
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΝΤΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ -ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ -ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ????
-
ΠΡΩΤΑ δείχνει τα δόντια του, ΜΕΤΑ βάζει την ουρά στα σκέλια και ΥΣΤΕΡΑ σηκώνει τα αυτιά του ΛΑΓΟΥ.....
-
Γυναίκα έδινε τις εντολές, αλλά δεν λέει το όνομά της. Ξέρει και δεν ξέρει. Λέι και δεν λέει. Θα μιλήσει, αλλά θα είναι σαν να μην μίλησε. Ούτε ο όσιος Παϊσιος έτσι. Είναι βέβαια και η μηνυσούλα που ενδεχομένως θα του έσκαγε στην κεφάλα, αν έλεγε όνομα. Είναι και πονηρός
-
μια κατσαριδουλα






