Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες "βόμβες" Καμπόσου κατά Νίκα: "Είναι αχάριστος. Έχει ευεργετηθεί από Σαμαρά, Βλάση, Κολιόπουλο και εμένα και τώρα μας βρίζει όλους"! (vd)

Νέες "βόμβες" Καμπόσου κατά Νίκα: "Είναι αχάριστος. Έχει ευεργετηθεί από Σαμαρά, Βλάση, Κολιόπουλο και εμένα και τώρα μας βρίζει όλους"! (vd)

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για διακοπή κάθε επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, αναφορικά με τις εξελίξεις σχετικά με την Πελοπόννησος ΑΕ, οδήγησε σε μια νέα έκτακτη συνέντευξη τύπου από την πλευρά του Προέδρου της ΠΕΔ, Δημήτρη Καμπόσου, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1/021), στην Τρίπολη.

Στη συνέντευξη αυτή ειπώθηκαν πολλά και σοβαρά τόσο για την Πελοπόννησος ΑΕ, όσο και για γενικότερα πολιτικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις του κ. Νίκα με επιφανή πρόσωπα της ΝΔ.

Μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές ατάκες του κ. Καμπόσου ήταν …

  • Η επιλογή της σύγκρουσης δεν είναι δική μας, είναι επιλογή Νίκα.
  • Ο ορκωτός λογιστής ήταν ο ίδιος που έλεγχε και τα προηγούμενα χρόνια την εταιρεία, αλλά δεν έβγαζε έλλειμα.
  • Το έλλειμα λέει ο ορκωτός ότι δεν είναι ταμειακό, αλλά διαχειριστικό.
  • Υπάρχει μια φημολογία ότι θέλει να κατέβει ο γιός του υποψήφιος βουλευτής στη Μεσσηνία και για αυτό θέλει να φτιάξει νέα αναπτυξιακή στην Καλαμάτα.
  • Πήραμε απόφαση στη γενική συνέλευση της Πελοπόννησος ΑΕ να κάνουμε έλεγχο στην εταιρεία και ορίστηκε ορκωτός και δικηγόρος. Τους υποδέχτηκαν στην εταιρεία και ο Διευθύνων Σύμβουλος τους είπε να πάνε στα δικαστήρια να κάνουν έλεγχο.
  • Εμείς τους φέραμε αντίρρηση του κ. Νίκα όταν ήθελε να κάνει έλεγχο στην εταιρεία ή όταν ήθελε να γίνει Πρόεδρος της Πελοπόννησος ΑΕ; Όχι. Εμείς δείξαμε την καλή θέση και πίστη.
  • Αυτός που θέλει να κλείσει την εταιρεία, έχει λογική να εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος της εταιρείας;
  • Η Πελοπόννησος ΑΕ έκανε εργασίες 40.000.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια. Τα 39.500.000 είναι για δουλειές της Περιφέρειας.
  • Το 10% πρέπει να μένει στο ταμείο της εταιρείας είναι 4.000.000 ευρώ. Εγώ ρωτάω, μήπως φοβόταν ο κ. Νίκας ότι ο ορκωτός θα εμφανίσει ότι δεν είναι στο αποθεματικό της εταιρείας αυτά τα χρήματα και εκ των οποίων τα 2.000.000 ανήκουν στην ΠΕΔ; Μήπως φοβάται κάτι για τον 1,5 χρόνο που διοικεί εκείνος την επαιτεία;
  • Εγώ θεωρώ ότι τον έχω ευεργετήσει αυτό τον άνθρωπο. Υπάρχουν τρείς κατηγορίες για τους αχάριστους. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτοί που ξεχνούν.  Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που σε πολεμάνε για το καλό που τους έκανες. Η Τρίτη κατηγορία είναι που σε βάζουν να πληρώσεις για το καλό που τους έκανες. Ο κ. Νίκας ανήκει σε μια ή και στις τρεις κατηγορίες;
  • Θα είμαι Δήμαρχος Άργους Μυκηνών. Θα είμαι εκεί όσο με θέλει ο λαός μου. Και δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω για βουλευτής ή Περιφερειάρχης.
  • Αποφάσισε ο κ. Νίκας να πάρουμε διαζύγιο. Το θέλω διακαώς, αλλά να παραιτηθεί και από Πρόεδρος της εταιρείας. Γιατί κάθεται στην καρέκλα και ζημιώνει την εταιρεία, στην οποία εμείς τον βάλαμε;
  • Είμαι παλιά καραβάνα, ούτε δείλιασα ποτέ μου, ούτε μάσησα τα λόγια μου. Στην πρώτη θητεία της ΠΕΔ, εγώ με τον Καφαντάρη να τον κάναμε Πρόεδρο. Αυτός ξέρεις πολύ καλά τον Καμπόσο. Αν έκλεινα σήμερα το στόμα μου και δεν διεκδικούσα τα δικαιώματα της ΠΕΔ, θα ρωτούσαν μήπως με στρίμωξαν κάπου; Λέω ό,τι έχω στη ψυχή και στην καρδιά μου. Αν επέλεξε να χτυπηθεί μαζί μου, έχει κάνει μεγάλο λάθος κι ας αλλάξει τρόπο, όσο γρήγορα τον παίρνει ακόμα.
  • Δεν έχει απαντήσει γιατί δεν με άφησε να κάνω έλεγχο για λογαριασμό της ΠΕΔ. Κάτι θέλει να κρύψει. Αυτό θα τον κυνηγάει για πάντα.
  • Ο κ. Νίκας που τον ευεργέτησαν, έχει μαλώσει μαζί τους. Τι του φταίει ο Σαμαράς, δεν τον στήριξε; Εμένα με έπαιρνε τηλέφωνο ο Σαμαράς και μου έλεγε να στηρίξουμε τον Παναγιώτη. Τι έχει με τον κ. Βλάση; Τι έχει με μένα; Λέω ονόματα. Γιατί βρίζει αυτούς τους ανθρώπους; Ο Βλάσης είχε σηκώσει χωριά και πόλεις, όχι μόνο στην Αρκαδία, διότι ο Βλάσης είναι βουλευτής και Υπουργός της Ελλάδος και της Πελοποννήσου και ξέρω πολύ καλά τις διασυνδέσεις που έχει αυτός ο άνθρωπος. Και για να μην μιλήσω για τον Κολιόπουλο που τον βοηθούσε πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως. Σε όλους φέρθηκε με αχαριστία.

  Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Mαύρη αράχνη ........μαυρα χαμπερια απο τον Νικα ! Δεν καταλαβαινει Χριστό ! Θα το παει κατω κατω !!!!!!! Εσείς βέβαια αφου εισαστε καθαροί και με τον νόμο γιατι ζοριζοσατσε ! Ο καθαρος ουρανος δεν φοβαται τα μπουρινια , έτσι δεν είναι ?

  • Ν.Κ.
    Ν.Κ. Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    O NIKAΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ? Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ? ΕΧΕΣΘ@ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΩ ΑΛΩΝΙΩ !!!!! ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ! ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΜΙΑ .......ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΖΑΚΙ ......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον γερόλυκο θα τον κατασπαράξει το λιοντάρι φίλε μου!!!!
    Το¨" Πελοπόννησος ΑΕ" είναι το Βατερλώ του Νίκα!!!
    Στις τραγωδίες πάντα υπάρχει και ένας " απομηχανής θεός"!!!

  • Ο    ΓΕΡΩΝ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ΟΡΑ
    Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Τατουλαίοι βλέπουν στα μάτια του Καμπόσου τον Σωτήρα τους που θα τους βγάλει από την περιδίνηση της Πελοποννησος ΑΕ , όπως τα κάνανε. !!! Ελα όμως που ο γερόλυκος ο Νίκας καθότι γατόνι φρόντισε να επιληφθεί η αρχή καταπολέμησης της διαφθοράς, μια κρατική υπηρεσία που δεν καταλαβαίνει από συνεντεύξεις τύπου και από λεονταρισμούς. Η οποία αρχή θα κάνει φύλο και
    φτερό τα κιτάπια της ΑΕ και επομένως τι χρείαν έχομεν για τους ιδιώτες ορκωτούς λογιστές που μπορεί να είναι έτσι μπορεί και γιουβέτσι !!!!!!!!! Άρα ας μη χαίρονται κάποιοι για τις κορώνες του Δημάρχου και την σχέση του με τον Βορίδη και τον κάθε Βορίδη καθότι ομογάλακτοι ! Ο γερόλυκος καθοτι παλιά καραβάνα δεν μασαει και έχει δεσει την υπόθεση. Θα περιμένουμε επομένως το πορισμα της ανεξάρτητης Αρχής και τότε θα μάθουμε εαν έγιναν παρατυπίες και σε ποιο βαθμό στην εν πολλαις αμαρτίες περιπεσούσα ΑΕ. Υπομονή παιδιά μέχρι τότε , υπομονή και στα παπαγαλάκια που δεν γνωρίζουν τιποτα για τον φόνο. Πάντως μέχρι τις επόμενες εκλογές για την Περιφέρεια θα εχουμε θεμα να ασχολιόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μαρτύριο της σταγόνας το ξέρει καλά ο γερόλυκος !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα Δημαρχάρα μου, έτσι μπράβο

  • καυτερή πιπεριά
    καυτερή πιπεριά Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τώρα ανακάλυψε ο Καμπόσος ότι ο Νίκας είναι αχάριστος?? Αυτό είναι γνωστό από παλιά

  • Ηλίας  Ξάστερος
    Ηλίας Ξάστερος Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ !!! ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ !!! ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΗΧΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΟΥΠΑ !!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΤΟΥΛΗ .........ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ 2023 Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως πάτε θα ξανά βγάλετε τον Τατούλη περιφερειάρχη απο την πρώτη Κυριακή.

  • αγριολούλουδο
    αγριολούλουδο Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά αυτός ο τύπος είναι πολύ δυνατός!!!!!!!!!!!
    θα μπλέξει άσχημα ο Νίκας με τα παιχνιδάκια που πήγε να κάνει με την ΄΄Πελοπόννησος ΑΕ΄'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...