Menu
RSS
Κυριακή, 07/03/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Πέτρος Τατούλης: «Ήρθε ο αρκουδιάρης, στο χωριό…»

Πέτρος Τατούλης: «Ήρθε ο αρκουδιάρης, στο χωριό…»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16.1.2021

Το μεγάλα έργα μας στη Μεσσηνία, αποτελούν σίγουρα «βαρίδια» για τον κ.Νίκα, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να τα επισκέπτεται και φυσικά να τα συνεχίσει. Στο πλαίσιο όμως του λαϊκισμού και του ψεύδους ενώ προσπαθεί να πείσει τους πολίτες, ότι εάν δεν ερχόταν αυτός ως «Μεσσίας» τα έργα δεν θα ολοκληρώνονταν ποτέ, πέφτει συνεχώς σε μεγάλες γκάφες.

Έτσι λοιπόν χθες, ο περιοδεύων θίασος του κ.Νίκα, με guest star τον …αγαπημένο του βουλευτή κ.Περικλή Μαντά, επισκέφτηκε δύο από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα της Μεσσηνίας που ταυτίζονται απόλυτα με την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, η οποία κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση όλων των διοικητικών και τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν, έτσι ώστε να παραδοθούν ώριμα στον κ.Νίκα προς συνέχιση, ο οποίος φυσικά έχει την ευθύνη να τα ολοκληρώσει γρήγορα.

Ο κ.Νίκας και η μεγάλη συνοδεία του (απαγορευτική λόγω κορονοϊού), επισκέφτηκε το έργο «Τζάνε-Καλαμάκι», καθώς και τα αντιδιαβρωτικά έργα στην Αίπεια του Δήμου Μεσσήνης.

Ας δούμε τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης:

 • «Τζάνε-Καλαμάκι»

Και ενώ ο κ.Νίκας μας έλεγε ότι το έργο θα παραδοθεί το 1ο εξάμηνο του 2020, τουλάχιστον το 1ο και το 3ο τμήμα του, μετά μας είπε το 2ο εξάμηνο του 2020 και τώρα μας ανακοινώνει το 2021 ή το 2022!!

Σε ό,τι αφορά το μεσαίο τμήμα του έργου, μας ενημέρωσε ότι υπάρχει δίλημμα, ποια θα είναι η επιλογή της κατασκευής του, διότι δεν είχε ακόμα αποφασιστεί από την Αρχαιολογία!!

Μπράβο κ.Περιφερειάρχα, επί των ημερών σας το έργο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς…

Φυσικά δεν μας εξηγήσατε ποτέ γιατί δώσατε πανωπροίκι στον εργολάβο 300.000€, αφού πρώτα φροντίσατε να διαλύσετε την εργολαβία. Σε ό,τι αφορά το μεγάλο ψέμα που λέτε, ότι το έργο ξεκίνησε με 12.000.000€ και έφτασε τα 23 εκατομμύρια ευρώ,  η αλήθεια είναι ότι εάν η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη δεν εξασφάλιζε 7.000.000€, έτσι ώστε η ολοκλήρωση του έργου να γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), για την ανάδειξη της Ακρόπολης του Πεταλιδίου η οποία ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών, το έργο δεν θα ολοκληρωνόταν ΠΟΤΕ.

 • Αντιδιαβρωτικές εργασίες Αίπειας

Καμία ανακοίνωση από τον κ.Νίκα, με δεδομένο για το συγκεκριμένο έργο, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, αφού είναι ένα έργο ,όπου από την εποχή που ήταν Αντινομάρχης «κορόιδευε» τους κατοίκους του Αγ. Ανδρέα και της Αίπειας, λέγοντας ότι γίνονται μελέτες, μελέτες, μελέτες…

Χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους τεχνικούς συμβούλους της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.» για να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα των μελετών και φυσικά πολλά χρήματα που διέθεσε η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή από Ιδίους Πόρους για την οργάνωση και την εφαρμογή σχεδίου αντιδιαβρωτικής προστασίας παραλίας Δ.Ε. Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης.

 Αντιλαμβανόμαστε γιατί αυτά τα έργα τα χαρακτηρίζετε ως «καυτές πατάτες», με δεδομένο ότι δεν αντέχετε να τα κρατήσετε στα …χέρια σας, επειδή δεν τα γνωρίζετε και δεν είναι δικά σας και φυσικά σας προκαλούν «εγκαύματα».   

    

7 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΓΥΡΟΛΟΓΕ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΥΠΟΚΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

  Φάτε μάτια ψάρια λεει ο λαός μας !!!! Α ρε Πετράν 9 χρόνια ήσουνα στην εξουσία και δεν έκανες τίποτα ! Αλλά από ανακοινώσεις και τσιτάτα είσαι πρώτος. Ρε άχρηστε άφησες πίσω σου ένα μηδενικό. Παιδικές χαρές και αυλάκια ! Το Τζάνε -Καλαμάκι 9 χρόνια το πάλευες και ακόμη αφτιαχτο είναι. Αντε από δω μεγάλε αναμορφωτή !!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

  Και η Εγνατία οδός του Νίκα είναι. Γατάκια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

  Γιατί το βλέπεις ετσι ρε Πέτρο; Ο άνθρωπος εκτελεί αποκλειστικά, έργα δικά σου. Θέλει να εκτελεί μόνο δικά σου

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

  Προσπαθεί μονίμως να οικειοποιηθει έργα και το κάνει χωρίς να ντρέπεται. Φανταστείτε ότι εμφανίστηκε στην οδό Ιατρόπουλου στην Καλαμάτα και τον ακούσαμε 6 άτομα να αναφωνεί "ήρθα να δω το έργο μου". Συμπέρασμα ότι έργο έκανε ο Τατουλης στην Περιφέρεια, οι Δήμαρχοι στους Δήμους, το υπουργειο στην Ελλάδα ίσως είναι όλα του Νίκα. Χαίρε Νίκα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

  Τώρα βλέπω ο Σαμαράς να μην έρχεται πλέον στην Καλαμάτα και να πηγαίνει προς Άργος μεριά. Μπράβο κ.Νίκα καλά τα καταφέρνετε και στην Περιφέρεια, την διοικείτε με αριστοτεχνικό τρόπο όπως κάνατε και στο Δήμο Καλαμάτας, ώστε να φτάσει η Πελοπόννησος στο απόλυτο μηδέν (λίγο θέλετε ακόμα και θα τα καταφέρετε). Βλέπω Σαμαράς και Βλάσης ολοταχώς για Άργος και βλέπω να ακολουθούν και άλλοι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...