Menu
RSS
Κυριακή, 07/03/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

"Αναπτυξιακή Μεσσηνίας" | Παραίτηση Στασινόπουλου με καταγγελίες για "μεθοδεύσεις Νίκα" - Ανακοίνωση και από την παράταξη Τατούλη

"Αναπτυξιακή Μεσσηνίας" | Παραίτηση Στασινόπουλου με καταγγελίες για "μεθοδεύσεις Νίκα" - Ανακοίνωση και από την παράταξη Τατούλη

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. της "Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε." γνωστοποίησε απόψε μέσω Facebook o Στέλιος Στασινόπουλος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθερία", ο πρώην Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ μάλιστα εξηγώντας τους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση άφησε αιχμές για όσα γίνονται στην "Αναπτυξιακή Μεσσηνίας" κάνοντας λόγο για "κοροϊδία" και "μεθοδεύσεις" κατά την διαδικασία επιλογής του νέου διευθύνοντος συμβούλου, καθώς επίσης για "προκλητική αύξηση αμοιβής του κατά 150%" και έκλεισε με μία φράση, που θα συζητηθεί: "Έρχεται ο εκλεκτός σας από Άνω Μεσσηνία. Η κοροϊδία δεν έχει τέλος".

Αναλυτικά η δήλωση: "Παραιτήθηκα 8/1/2021απο το Δ Σ της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ για να μη νομιμοποιήσω με την παρουσία μου 1)Την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για την θέση του δ/ντος συμβούλου της εταιρείας. 2) τις μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά. 3) η προκλητική αύξηση της αμοιβής  του δ/ντος συμβούλου κατά 150%.

Υ.Γ.: Αφού απέτυχε η πρώτη σας επιλογή, λόγω ασυμβίβαστου. Έρχεται ο εκλεκτός σας από Άνω Μεσσηνία. Η κοροϊδία δεν έχει τέλος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

Η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα να θεωρεί ότι οι Αναπτυξιακές Εταιρείες που συμμετέχει η Περιφέρεια ως μέτοχος είναι «ιδιόκτητα μαγαζάκια» του, αποκαλύφθηκε πλήρως μετά τις δημόσιες καταγγελίες του τέως Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ και τέως Διευθύνοντος Συμβούλου της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.» κ. Στέλιου Στασινόπουλου.

Ο κ.Στασινόπουλος παραιτήθηκε στις 8.1.2021 από το Δ.Σ., για να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του όπως χαρακτηριστικά γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση του στο Facebook, την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, τις μεθοδεύσεις του κ.Νίκα για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά καθώς και την προκλητική αύξηση της αμοιβής του Διευθύνοντος Συμβούλου κατά 150%!!

Ο κ.Στασινόπουλος μάλιστα ο οποίος ξεκάθαρα μιλά για φωτογραφική πρόσληψη ανέφερε ότι ο εκλεκτός του κ.Νίκα θα είναι από την Άνω Μεσσηνία και επεσήμανε απευθυνόμενος στον κ.Περιφερειάρχη: «Η κοροϊδία δεν έχει τέλος».

Ο κ.Νίκας άλλαξε δύο φορές την προκήρυξη για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου χωρίς να αιτιολογήσει το λόγο και φυσικά σήμερα επαληθεύτηκε η «πρόβλεψη» του κ.Στασινόπουλου...  

Μετά λοιπόν το αλαλούμ και τη ζημία που δημιούργησε ο κ.Νίκας στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.», συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του «χάους» και στην «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε».

Ο …νοικοκύρης και …προστάτης του δημοσίου χρήματος κ. Νίκας μερίμνησε για την αύξηση του μισθού του «εκλεκτού» του!!!   

Οι μάσκες της υποκρισίας, του ψεύδους και της αλαζονείας έπεσαν κ.Περιφερειάρχα. Από εδώ και στο εξής θα απολογείστε συνεχώς στις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές για τις παράνομες ενέργειες σας καθώς και για τις διοικητικές αποφάσεις σας, τις οποίες λαμβάνετε χωρίς να τηρείτε το νομικό πλαίσιο που τις διέπει.     

9 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ! Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΝΙΚΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΑΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 • Κακός Λύκος
  Κακός Λύκος Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΧ ''ΓΈΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ" Μπερδεύτηκες μάλλον !!
  Ο επόμενος Περιφερειάρχης θα είναι ο Καμπόσος, δεν το βλέπεις?? εσύ είσαι κολλημένος εναντίον του Τατούλη ... πρέπει να το ξεπεράσεις αυτό !!!!!!

 • Ο  ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ
  Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΑΡΕΑ !!!!!! ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...............

 • Κακός Λύκος
  Κακός Λύκος Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

  Αυτό που δεν ξέρετε αγαπητοί μου φίλοι είναι ότι ο κύριος Στασινόπουλος είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά !!!! Το πήρατε το μήνυμα??

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

  Νίκα να θυμάσαι.Στην Πελοπόννησο δεν θα κάνουν κουμάντο οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ αλλά οι πολίτες.Μη τους ταίζεις άλλο.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Η υποκρισία δεν εχει όρια ! Οι προηγουμενοι οι Τατούληδες δεν το είχανε μαγαζακι , ο Νίκας το έκανε. Ποιόν ειχε κυριε Πέτρο πρηγουμένως εσυ στην αναπτυξιακη Μεσσηνίας? Μήπως κάποιον με αξιοκρατικές διαδικασίες ? Πόσα χρόνια είχες τον Αργυροπουλο ή κάπως έτσι τον λέγανε, τον πρωην περιφερειακο σου συμβουλο, και πρωην αντιπεριφερειαρχη ως διευθύνοντα Σύμβουλο στην αναπτυξιακη Μεσσηνίας και τον πλήρωνες 9 χρόνια ? Εναν πρωην πασοκο ! Αυτός δεν ήτανε δικός σου άνθρωπος ? Πως τον είχες προσλάβει με διαγωνισμό ? Ασε ρε Τατούλη ! Να θυμάσε ότι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλάνε για σχοινί. Κάτσε τωρα και βγάζε δελτια τυπου για να καταγγελεις εκείνα που έκανες και εσύ και σε πιο χειρότερο βαθμό. Νομίζεις ότι ο κόσμος τρωει κουτοχορτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εισαι για κλάματα κακομοιρη

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

  Νίκα....σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και έρχεται τσουνάμι.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

  φαντάσου τι άνθρωπος είναι ο Νίκας που τον κατηγορεί μέχρι και συνεργάτης του και μάλιστα με καταγγελίες σοβαρές. Δεν είναι και λίγο να σε κατηγορεί ο πρώην του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Κατά τα άλλα ο Περιφερειάρχης είναι γυαλί κρύσταλλο και όλοι οι άλλοι απατεώνες. Αλλά το θέμα πέρασε "εξ απαλών ονύχων" και επιδερμικά αφού τα ΜΜΕ είναι καλά διαβασμένα και ξέρουν τι να πουν κάθε φορά. Κανάλι χθες ανέφερε μόνο το άτομο που πήρε τη θέση και ότι αυτό έγινε με νόμιμες διαδικασίες. Για την παραίτηση Στασινόπουλου ούτε κουβέντα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

  Παναγιώτη μην ακούς κανέναν. Συνέχισε απτόητος το έργο σου. Τα έχεις κάνει σκ.. τα, μένει τα ολοκληρώσεις τα απόσκ... τα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...