Menu
RSS
Τρίτη, 09/03/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Η απάντηση Καλογεροπούλου σε Μπούζα: "Η πολιτική μας για τον τουρισμό περιλαμβάνει λιγότερα «πανηγύρια» και λιγότερα «Μυθικά» ταξίδια!"

Η απάντηση Καλογεροπούλου σε Μπούζα: "Η πολιτική μας για τον τουρισμό περιλαμβάνει λιγότερα «πανηγύρια» και λιγότερα «Μυθικά» ταξίδια!"

Μετά την ανακοίνωση της περιφερειακής συμβούλου κυρίας Αντωνίας Μπούζα για ασύστολα ψεύδη και κριτική προς την κυρία Άννα Καλογεροπούλου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης απάντησε ... "Θεωρώ υποχρέωση όλων των αιρετών να διατηρούν τις δημόσιες αντεγκλήσεις τους σε ένα επίπεδο το οποίο, εάν υπάρχει, θωρακίζει την αισθητική αλλά και την παραγωγικότητα της διαδικασίας.

Ως εκ τούτου, αποφεύγω να αναλώνομαι σε «κυνομαχίες» εξυπηρετούσες αποκλειστικά το παιχνίδι των εντυπώσεων και όχι την παραγωγή έργου, καθώς αυτές είναι παντελώς ανούσιες και μη παραγωγικές.


Σε σχέση με πρόσφατη δημοσίευση μέλους της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» έχω να δηλώσω τα εξής :
Η Περιφερειακή Αρχή, υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη κυρίου Νίκα, αξιολογεί τον Τουρισμό ως μια οικονομική δραστηριότητα μείζονας σημασίας για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενώ ταυτόχρονα ο σεβασμός με τον οποίο διαχειριζόμαστε το δημόσιο χρήμα έχει ήδη επιφέρει, και σίγουρα θα επιφέρει περαιτέρω, διαφοροποίηση των σχετικών εφαρμοζόμενων πολιτικών, ειδικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Βεβαίως, τα ανωτέρω είναι θέματα με τα οποία όλοι θα έρθουμε αντιμέτωποι στο εγγύς μέλλον, πάντα στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για άσκηση πιο αποτελεσματικών πολιτικών.

Ως εκ τούτου, τα μέλη της «Νέα(ς) Πελοποννήσου» μπορούν να είναι ήσυχα πως θα λάβουν οποιοδήποτε «απολογισμό» επιθυμούν, ενώ ήδη, και από πλευράς μας εκ του περισσού, έχουν ενημερωθεί για τα πεπραγμένα του 2020 στον τομέα του Τουρισμού με το περιεχόμενο του «Προγράμμα(τος) Τουριστικής Προβολής 2021».


Αναφορικά με τη διαδικασία έγκρισης του ανωτέρω αναφερθέντος προγράμματος, θα ήθελα να ενημερώσω ότι η Περιφερειακή Αρχή κινείται πάντα στο πλαίσιο που καθορίζουν οι νόμοι , οι οποίοι οργανώνουν τη λειτουργία των Περιφερειών και των συλλογικών οργάνων τους ενώ η, ως προς το περιεχόμενο, έγκριση του Ε.Ο.Τ. και της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής ορίζεται από τους ίδιους τους Οργανισμούς .

Η οποιαδήποτε αλληλουχία σφραγίδων και υπογραφών δε θεωρώ ότι ενδιαφέρει, αν και η διαμαρτυρία των μελών της «Νέας Πελοποννήσου» για δύο έγγραφα -το περιεχόμενο των οποίων δείχνει ότι οι αιτιάσεις τους είναι ανεδαφικές- δείχνουν κάποιον «παραλογισμό».


Το αποτέλεσμα των εξ ημών εφαρμοζόμενων πολιτικών στον Τουρισμό θα φανούν, όπως δυστυχώς φάνηκαν και τα «αποτελέσματα» των πολιτικών που εφήρμοσε η «Νέα Πελοπόννησος» κατά την εννεαετή παρουσία της ως Περιφερειακή Αρχή.
Πάντως, σίγουρα θα περιλαμβάνει λιγότερα «πανηγύρια» και λιγότερα «Μυθικά» ταξίδια!


‘Αννα Καλογεροπούλου
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης για τον Τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"

13 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Βάλτε κάνενα πινακα ήρωα της επανάστασης του 21 στο σαλόνι του Μπάρμπα από το Κέντρο Αβίας να αυτοθαυμαζεται σαν Κολοκοτρώνης... Εσυ σαν Μπουμπουλίνα??

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

  Βρε βούρλο εσύ 9:47 πόσο στόκος παίζει να είσαι, που πήγες κι έγραψες το σχόλιο στην θέση που γράφεις το όνομα; Καλά ρε συ, δηλαδή θες να μας πεις ότι ψηφίζεις κιόλας; Ε ρε μαύρο φίδι που μας έφαγε

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

  Αλήστου μνήμης εποχής ;;Ώπα !!καθαρεύουσα οι Καλαματιανοί !!!!!Δεν σας καταλαβαίνουμε ρε παιδιά εμείς είμαστε βλάχοι και μιλάμε απλά Ελληνικά !!!!

 • Χαχα έχει πλάκα η υπόθεση !Βγήκε και από πάνω η κυρία αντιπεριφερειάρχης !Ζητάει και τα ρέστα αντί να ζητήσει συγνώμη που είπε ψέματα !
  Χαχα έχει πλάκα η υπόθεση !Βγήκε και από πάνω η κυρία αντιπεριφερειάρχης !Ζητάει και τα ρέστα αντί να ζητήσει συγνώμη που είπε ψέματα ! Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

  Χ

 • TT
  TT Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Αφού πήγαινε προ Νίκα ταξίδια, γιατί της επέτρεψαν να τα συνεχίζει? Μια από τα ίδια έχουμε και λίγο προς το χειρότερο, αν σκεφτούμε ότι πολλά έκτροπα γίνονται σε μόλις 1,5 χρόνο από την ανάληψη εξουσίας. Φανταστείτε τι θα γίνει στα επόμενα 2,5 χρόνια. 1,5 πήρε η οργάνωση και αρχίζει η δράση. ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

  21.54 Την επόμενη φορά όμως μάθε να γράφεις φυσιολογικά με πεζά και κεφαλαία κι όχι να μας βγαίνουν τα μάτια από τις κόγχες για να σε διαβάσουμε. Κι αν δεν ξέρεις να τονίζεις τις λεξούλες, μην βάζεις καθόλου τόνους. Γράψε σαν άνθρωπος όμως. Σχολείο δεν έβγαλες ή μόνο με κεφαλαία σε έμαθαν να γράφεις στο μαντρί;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

  ΣΤΗΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΥΘΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΑΝΕ ΑΝΑ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΗΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΟΔΑΠΗ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑΞΙΔΙΩΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΡΑΣΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! ΘΡΑΣΙΜΙΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

  Γιατί τσακώνονται ;; Δεν έχω καταλάβει τι λένε ! Ο Νίκας συμφωνεί άραγε ;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

  Κα. Καλογεροπούλου όταν πηγαίνατε προ Νίκα εποχή "ταξίδια" τα θεωρούσατε "πανηγύρια" ή μετά Νίκα εποχή αναθεωρήσατε;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

  κα. Καλογεροπούλου, που είναι το έγγραφο, που σας ζητά η κα.Μπούζα. Έχετε κάτι να απαντήσετε γι'αυτό;Τα υπόλοιπα που λέτε για τα "πανηγύρια" δεν μας ενδιαφέρουν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...