Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Σπάει ο πάγος» στην κόντρα ανάμεσα σε Νίκα και Καμπόσο; Βόσνος: «Η ΠΕΔ θα ζητήσει συνάντηση ειλικρινούς διαλόγου με τον Περιφερειάρχη»!

«Σπάει ο πάγος» στην κόντρα ανάμεσα σε Νίκα και Καμπόσο; Βόσνος: «Η ΠΕΔ θα ζητήσει συνάντηση ειλικρινούς διαλόγου με τον Περιφερειάρχη»!

Για τα διαδραματιζόμενα στην αναπτυξιακή εταιρεία «Πελοπόννησος ΑΕ» και την κόντρα ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δημήτρη Καμπόσο, έχει ήδη χυθεί πολύ μελάνι.

Είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια τρέχει τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της εταιρείας εν λειτουργία, ενώ η ΠΕΔ διαφωνεί και θεωρεί ότι η Πελοπόννησος ΑΕ πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, αφού πρώτα γίνει ένας διαχειριστικός έλεγχος.

Η τελευταία εξέλιξη ήρθε από τη συνεδρίαση της διοίκησης της ΠΕΔ, την Δευτέρα στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με όσα είπε στη δημοτική ραδιοφωνία, το μέλος της διοίκησης της ΠΕΔ και πρώην Δήμαρχος, Δημήτρης Βόσνος, τόνισε ότι αποφασίστηκε από τη μία η Ένωση να αντιμετωπίσει με όλα τα νομικά εργαλεία που έχει δτη διάθεσή της την απόφαση εκκαθάρισης της εταιρείας και να γίνει διαχειριστικός έλεγχος.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Βόσνος είπε ότι η ΠΕΔ, επειδή δεν είναι υπέρ της λογικής της κόντρας ανάμεσα στους δύο βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, θα ζητήσει το επόμενο διάστημα μία συνάντηση ειλικρινούς διαλόγου ανάμεσα σε ισότιμους εταίρους, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και σε 5μελή αντιπροσωπεία της ΠΕΔ.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που δείχνει μια προσπάθεια να μείνουν πίσω οι αντιπαραθέσεις και να βρεθεί ένας κοινός τόπος για συνεννόηση ανάμεσα σε Περιφέρεια και ΠΕΔ, ανάμεσα σε Νίκα και Καμπόσο.

Αν αυτό ευοδωθεί, θα φανεί σύντομα.

Τέλος, ο κ. Βόσνος, στη δημόσια πρόταση του Δημήτρη Καμπόσου να αναλάβει εκείνος την Προεδρία της Πελοπόννησος ΑΕ, απάντησε ότι «αν με την εμπειρία μου, συμβάλλω στην ενότητα των δύο πλευρών, προφανώς θα αποδεχτώ».

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ......ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    17.22 TΩΡΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ , ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 02:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα έσπασε ο πάγος, που δεν νομίζω, βάλτε και κανέναν άλλο πρόεδρο μπας γιατί ο νυν δεν κάνει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανεύθυνε..... ανώνυμε δεν έχει κανένα αφήγημα ο Πέτρος Τατούλης, ούτε έχει ανάγκη κανένα ΚΑΜΠΟΣΟ .....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ .... ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ! Η ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ . ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...