Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τατούλης καταγγέλλει τον Νίκα για προσλήψεις χωρίς προκήρυξη – «Φτιάχνει το δικό του “στρατό”»!                                                                                        

Ο Τατούλης καταγγέλλει τον Νίκα για προσλήψεις χωρίς προκήρυξη – «Φτιάχνει το δικό του “στρατό”»!                                                                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25.2.2021

Πέτρος Τατούλης: «Φάμπρικα ρουσφετολογικών προσλήψεων με πρόσχημα τον Covid-19»

Εφαρμόζοντας πολιτικές πλήρους αδιαφάνειας και απόλυτης ρουσφετολογίας, η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα «εκμεταλλεύεται» τις ειδικές διατάξεις για την πρόσληψη συμβασιούχων, λόγω της πανδημίας Covid-19, προκειμένου να δημιουργήσει «στρατό» με προσλήψεις «εκλεκτών» της, χωρίς να τηρείται καμία απολύτως διαφανής διαδικασία.

Η Περιφερειακή Αρχή προχωρά σε προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση τετράμηνων και οκτάμηνων με παρατάσεις, χωρίς να έχει καν την ευθιξία να προκηρύσσει τις συγκεκριμένες θέσεις, έστω με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας ή με ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Πριν ενάμιση περίπου μήνα (με την με αριθμ.22/2021 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)  αποφασίστηκε η πρόσληψη (127) συμβασιούχων, με πρόσχημα τις διατάξεις για το Covid-19, όπου (13) μόνο θέσεις αφορούσαν προσωπικό υγειονομικών ειδικοτήτων (ιατρών, εποπτών Δημόσιας Υγείας, νοσοκόμων κ.τ.λ.), ενώ όλες οι υπόλοιπες αφορούσαν άλλες ειδικότητες (μηχανικούς, γεωτεχνικούς, διοικητικούς και εργάτες και οδηγούς).

Το σύνολο αυτών των προσλήψεων έγινε χωρίς προκήρυξη, χωρίς ανακοίνωση, χωρίς τη δυνατότητα ίσων ευκαιριών σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Ξεπερνώντας κάθε όριο ρουσφετολογίας με σημερινή της απόφαση η Οικονομική Επιτροπή (228/2021) αποφάσισε την παράταση των συμβάσεων των  συγκεκριμένων (127) συμβασιούχων αλλά παράλληλα και την πρόσληψη (7) νέων συμβασιούχων-τρείς (3) με ειδικότητα ΔΕ Διοικητικού-Οικονομικού (ένας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας-Αρκαδίας-Μεσσηνίας) και τέσσερις (4) με ειδικότητα τεχνικών οδηγών στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Οι συμβάσεις των εφτά (7) νέων συμβασιούχων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021!!! Χωρίς προκήρυξη, χωρίς αξιολόγηση, χωρίς ενημέρωση άλλες εφτά (7) προσλήψεις με απόλυτη αδιαφάνεια.

Είναι ντροπή ο κ.Νίκας να εκμεταλλεύεται την αγωνία των συμπολιτών μας για μια θέση εργασίας έστω και με οκτάμηνη σύμβαση και να μην δίνει το δικαίωμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ακόμα και μία αίτηση.

Ο άκρατος λαϊκισμός του και η πολιτική του ανηθικότητα φθάνουν στο σημείο να αφήνει να διαρρέεται η άποψη ότι «θα προσπαθήσει να μονιμοποιήσει αρκετά μεγάλο αριθμό από τους προσληφθέντες συμβασιούχους».

Παρακμή, κατάντια και εκμετάλλευση της αγωνίας για μια θέση εργασίας.

Η παράταξη μας θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες εκ του Νόμου ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί αυτή η αδικία και η υστέρηση ίσων ευκαιριών απέναντι σε όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα σήμερα που η ανεργία βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και αυτές οι οκτάμηνες συμβάσεις αποτελούν ανάσα για πάρα πολλές οικογένειες.

Οι «άριστοι» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι προφανώς οι «αρεστοί» στον κ.Νίκα.

Υγ.1.  Και ενώ μέχρι σήμερα… ο εκπρόσωπος της παράταξης του κ.Δέδε στην Οικονομική Επιτροπή ψήφιζε κατά αυτών των προσλήψεων για λόγους αδιαφάνειας σύμφωνα με όσα δήλωνε με στεντόρεια φωνή ένα μήνα πριν στην Οικονομική Επιτροπή (Απόφαση 22/2021), σήμερα ξαφνικά… ψήφισε υπέρ!!! Συμφωνεί δηλαδή με τον τρόπο διοίκησης του κ.Νίκα καθώς και με τις διαδικασίες αδιαφάνειας που ακολουθεί.

Αντιλαμβανόμαστε ότι καθοριστικός παράγοντας για την «κωλοτούμπα» είναι οι (4) θέσεις οδηγών στην Π.Ε. Κορινθίας…

Υγ.2.  Μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την «λυτρωτική» ψήφο του κ.Δέδε στο θέμα της Τροποποίησης του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. (Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας) της Περιφέρειας που εδώ και μήνες προσπαθεί να περάσει ο κ. Νίκας είναι φανερό πλέον ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το σύστημα «ΣΥΡΙΖΟ-ΝΙΚΑΣ» καλά κρατεί!!

Κατά τα άλλα… ο κ.Δέδες περιμένει τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον εκλογικό Νόμο, για να μας εκφράσει την «αριστερή» του ιδεολογία.

9 σχόλια

  • ΑΝΑΞΙΟΣ
    ΑΝΑΞΙΟΣ Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ! ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @19.58 ΕΝΩ ΟΙ ΝΥΝ....! όποιοι δεν προσληφθούν ας περάσουν από το ΤαπΤΟΚ να κάνουν μία αίτηση.

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @19.58 φαίνεται ψηφίζεις ΝΔ ,αλήθεια αφού έφυγαν οι του Τατούλη γιατί το λέτε και ξαναλέτε; κάτι φοβάστε......τι φοβάστε αφού ο κ.αρχηγός σας έκανε τα πάντα για να φύγει από περιφερειάρχης ο Τατούλης, τον ίσκιο του ... και αυτόν φοβάστε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ . ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ . ΚΑΙΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ.

  • Πασχαλίτσα
    Πασχαλίτσα Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου ΝΙΚ ο Τατούλης δεν είχε δυνατότητα να πάρει συμβασιούχους γιατί δεν υπήρχαν προσλήψεις λόγω covid- δεν είναι σωστό να λες ψέματα για να καλύψεις το Νίκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    χάχα λέει ο Τατούλης για θέσεις..στους δικούς του έδωσε όλα τα προγράμματα λεφτά από το πουθενά..διορισμούς φουλ και τώρα κάνει παράπονα ρε ουστ ξεβρομησε ο τόπος..

  • Νικ
    Νικ Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα καταγγέλει ο τατουλης ρουσφετολογικές προσλήψεις στην περιφέρεια.
    Ποιος ο τατουλης που είχε κάνει την περιφέρεια επί θητείας του άντρο ρουσφετολογικων προσλήψεων.

  • Κακός  Λύκος
    Κακός Λύκος Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα το θυμήθηκε ο Τατούλης ??? Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό από τον κύριο Νίκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά, έβγαλε ο Νίκας προκήρυξη για δουλειά;
    Πού να κάνω αίτηση; Να πάω στα γραφεία της Περιφέρειας, να ρωτήσω; Προλαβαίνω;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...