Menu
RSS
Τρίτη, 02/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοψία Λαμπρόπουλου στις Καλτεζές - Προχωρούν άμεσα τα έργα (εικόνες)

Αυτοψία Λαμπρόπουλου στις Καλτεζές - Προχωρούν άμεσα τα έργα (εικόνες)

Αυτοψία στην μονή Καλτεζών πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος μαζί με τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο, σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Σκοπός της επίσκεψης του αντιπεριφερειάρχη και του μητροπολίτη Αλεξάνδρου -τους οποίους συνόδευαν στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας και αρχαιολόγοι από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας- ήταν η επί τόπου διαπίστωση των προβλημάτων από την κατάρρευση τμήματος των κελλιών, την περασμένη εβδομάδα και η δρομολόγηση της μελέτης για την άμεση αποκατάσταση του ιστορικού μνημείου, στο πλαίσιο της ήδη εξελισσόμενης σε αυτό εργολαβίας.

Αυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και ΚυνουρίαςΑυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας

Αυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και ΚυνουρίαςΑυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και ΚυνουρίαςΑυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και ΚυνουρίαςΑυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και ΚυνουρίαςΑυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και ΚυνουρίαςΑυτοψία στη μονή Καλτεζών του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    στο πλαίσιο της ήδη εξελισσόμενης σε αυτό εργολαβίας; Μας δουλεύετε? Τότε γιατί αφήσανε να καταρρεύσει μέρος των κελιών εφόσον είναι σε εξέλιξη η εργολαβία?.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...