Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο | Σκαντζός: «Κάθομαι σαν τον ηλίθιο για να κάνω το σπασμένο τηλέφωνο και κάποιοι θα εμφανίζονται μόνο για να ψηφίσουν» (vd)

Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο | Σκαντζός: «Κάθομαι σαν τον ηλίθιο για να κάνω το σπασμένο τηλέφωνο και κάποιοι θα εμφανίζονται μόνο για να ψηφίσουν» (vd)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο τέλος της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας για τη μεταφορά των μαθητών ΑΜεΑ.

Η δεδομένη δυσκολία των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη, αλλά και οι φωνές κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, προκάλεσε την έκρηξη του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μανώλη Σκαντζού.

Κάποια στιγμή ανέβηκαν πολύ οι τόνοι ανάμεσα στον κ. Σκαντζό και την περιφερειακή σύμβουλο (της παράταξης Τατούλη) κα. Κορώνη – Παπαντωνίου, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ακολούθησε ο διάλογος…

Παπαντωνίου: «Είμαι παρούσα και δεν με ακούτε. Έχετε βάλει περιορισμό».

Σκαντζός: Μη με εκνευρίζετε, συναδέλφισσα. Εσύ ειδικά.

Παπαντωνίου: Θα σταματήσεις και θα με ακούσεις.

Σκαντζός: Εσένα όχι. Εγώ δεν θα παίξει το δικό σου παιχνίδι, να είσαι παρούσα, όποτε γουστάρεις, για τρία λεπτά. Άντε μπράβο. Άντε, σου λέω, τελείωνε. Σε εμένα όχι αυτά. παιχνίδια  εγώ δεν παίζω. Εγώ κάθομαι εδώ σαν τον ηλίθιο για να κάνω το σπασμένο τηλέφωνο.

Παπαντωνίου: Ακούς τι σου λέω;

Σκαντζός: Εγώ σου λέω. Κλείσε το μικρόφωνο στην κυρία συναδέλφο. Και να ντρέπεται λίγο.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης επενέβη και κατάθεσε προφορικώς ένταση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ζητώντας επανάληψη της ψηφοφορίας, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο, που τόνισε ότι η ψηφοφορία και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε σωστά και απέρριψε το αίτημα ως απαράδεκτο.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνος του μετράει ...ο Σκαντζός .Ποιός ξέρει πόσοι ήταν οι παρόντες ; Πάντως δεν ακούσαμε τη φωνή των συμβούλων Νίκα.....

  • αγριολούλουδο
    αγριολούλουδο Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ? ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...