Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης | "Τα στοιχεία δείχνουν σοβαρή επιτάχυνση γι τα έργα ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου" (vd)

Στην Τρίπολη ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης | "Τα στοιχεία δείχνουν σοβαρή επιτάχυνση γι τα έργα ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου" (vd)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, κύριος Γιάννης Τσακίρης και ο γραμματέας του εν λόγω υπουργείου, κύριος Δημήτρης Σκάλκος, με σκοπό την αξιολόγηση της προόδου των έργων ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης που έγινε στην Περιφέρεια, τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κύριος Παναγιώτης Νίκας, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός και ο γραμματέας του υπουργείου, κύριοι Γιάννης Τσακίρης και Δημήτρης Σκάλκος αντίστοιχα, προέβησαν σε δηλώσεις.

Αρχικά ο κύριος Νίκας ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό για τη συμβολή του στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ: «Είναι ο συμβοηθός, αρωγός και συμπαραστάτης μας σε οτιδήποτε κι αν ζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο κύριος Νίκας τόνισε πως από εδώ και πέρα τόσο τα έργα που αφορούν την Αρκαδία αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς. Στη συνέχεια και με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, ο Περιφερειάρχης έδωσε στον αναπληρωτή υπουργό συμβολικά δώρα, ως ένα "ευχαριστώ" για τα όσα κάνει για την περιφέρειά μας.

Τον λόγο πήρε ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης, κύριος Γιάννης Τσακίρης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κύριο Νίκα τόσο για τη θερμή υποδοχή όσο και για τα δώρα που του προσέφερε. Παράλληλα, τόνισε τη συμβολή τόσο του ίδιου του περιφερειάρχη όσο και της περιφέρειας στην σωστή διαχείριση των δαπανών.

Επιπλέον, υποσχέθηκε περισσότερα και μεγαλύτερα έργα που θα δώσουν «μια προστιθέμενη αξία τόσο για την οικονομία όσο και για την τοπική κοινωνία».

Στην συνέχεια ο κύριος Νίκας ευχαρίστησε και τον γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης, κύριο Δημήτρη Σκάλκο, για τη συμβολή του ενώ χάρισε και σε εκείνα κάποια συμβολικά δώρα.

Ο γραμματέας του υπουργείου με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κύριο Νίκα για την υποδοχή ενώ χαρακτήρισε την συνεργασία της περιφέρειας και του υπουργείου εξαιρετική. Τόνισε πως το έργο της περιφέρειας αποδεικνύεται «από τους αριθμούς, από τα νούμερα και τα στοιχεία που τους τελευταίους μήνες έχουν δείξει μία σοβαρή επιτάχυνση», ενώ ήταν αισιόδοξος πως παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία, τα έργα που έχουν προγραμματιστεί προχωρήσουν κανονικά.

Β.Γ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...