Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικονόμου στη ΔΡΤ | "Μεγάλος πολιτικός ο Τατούλης - Ο λόγος που έφυγα είναι καθαρά η Ντίνα Νικολάκου - Θέλει να διοικεί την παράταξη"! (vd)

Οικονόμου στη ΔΡΤ | "Μεγάλος πολιτικός ο Τατούλης - Ο λόγος που έφυγα είναι καθαρά η Ντίνα Νικολάκου - Θέλει να διοικεί την παράταξη"! (vd)

"Ο λόγος που έφυγα από τον Τατούλη είναι καθαρά η Ντίνα Νικολάκου - Εγώ συνεργάστηκα με τον Πέτρο και ξαφνικά είδα μια Ντίνα Νικολάκου, να διοικεί και να θέλει, να περάσει το δικό της..."

 

Για τα νέα καθήκοντα - αυτά του εντεταλμένου συμβούλου - στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στην Τόνια Μεγρέμη ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιώργος Οικονόμου, ενώ απάντησε και στην κριτική που δέχτηκε από την παράταξη Τατούλη, από την οποία και ανεξαρτητοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου.

 

Αρχικά μιλώντας για τα καθήκοντα που ανέλαβε, τόνισε μεταξύ άλλων: "Εγώ εδώ και πολύ καιρό ήμουν ανεξάρτητος και συνεχίζω, να είμαι δεν αλλάζει κάτι. Μου έγινε μια πρόταση από την Περιφέρεια, για να βοηθήσω - και αυτός είναι ο σκοπός μου, γι' αυτό άλλωστε κατέβηκα στις εκλογές - την Πελοπόννησο, τον τόπο μου και την πόλη που ζω. Ήμουν 15 χρόνια στον Δήμο, είμαι ένας επιχειρηματίας που δουλεύω με όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα και σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον τόπο μου. Έτσι κατέβηκα και αφού μου έγινε μια πρόταση τώρα με την απλή αναλογική και μπορώ να βοηθήσω να προχωρήσουν κάποια έργα πιο γρήγορα και με την δική μου βοήθεια αποφάσισα να συνεργαστώ, για να τρέξουν το έργο του Διοικητηρίου στην Κόρινθο, καθώς και το έργο του Αστεροσκοπείου στο Κρυονέρι. Για ότι άλλο μπορώ, να βοηθήσω στην Περιφέρεια, είμαι διαθέσιμος".

 

Απαντώντας στο γιατί αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Τατούλη και σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν περί αποστασίας και προδοσίας, δήλωσε: "Όταν μιλάνε για προδότη, ποιος το λέει αυτό; Άνθρωποι που σήμερα είναι στο ΠΑΣΟΚ, αύριο στη ΝΔ και τώρα ψάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ δεν πρόδωσα κανέναν! Εγώ συνεργάστηκα με τον Πέτρο Τατούλη και ξαφνικά είδα μια Ντίνα Νικολάκου να διοικεί και να θέλει να περάσει το δικό της. Πρώτον ο λόγος που έφυγα ήταν καθαρά, γιατί διαφώνησα με την Ντίνα Νικολάκου και δεν μου αρέσει καθόλου η παρουσία της στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν έχω κάτι με τον Πέτρο Τατούλη, ούτε με τον συνδυασμό του. Δεύτερον είμαι ένας άνθρωπος νέος και αρκετά έξυπνος θεωρώ και επειδή κάποιοι αποφάσισαν την απλή αναλογική, δεν μπορώ εγώ να φέρω πίσω την κοινωνία της Πελοποννήσου. Η παράταξη του κ.Τατούλη διαφώνησε ακόμα και για τα σκουπίδια για παράδειγμα που πάλευε οχτώ χρόνια. Διαφώνησε και για το 2021 να μην το περάσουμε, να μην κάνει τίποτα ο Περιφερειάρχης και να ξεφτιλιστεί. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν και το πρόβλημα μου είναι, πως λέω πάντα την αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει η θέση ούτε του Αντιπεριφερειάρχη, ούτε στον Δήμο, που ήμουν 15 χρόνια. Εχω και γραφείο δικό μου και δουλειά δικιά μου και μια χαρά είμαι".

 

"Έχετε δει περιφερειακά συμβούλια; Έχετε δει να μιλάει ο Πέτρος Τατούλης;" αναρωτήθηκε στην συνέχεια, τονίζοντας, πως ο ίδιος είχε επιλέξει, να συμπορευθεί με τον Πέτρο Τατούλη,  βοηθώντας τον με αίμα και παρά το γεγονός, πως δέχτηκε πόλεμο από τους συνυποψήφιους του - όπως χαρακτηριστικά δήλωσε - και ξαφνικά είδε την κα.Νικολάκου, να του λέει, τι να κάνει. "Ο λόγος που έφυγα από τον Πέτρο Τατούλη είναι καθαρά η Ντίνα Νικολάκου. Ο Πέτρος Τατούλης για εμένα είναι ένας μεγάλος πολιτικός, τον αγαπώ, είναι φίλος μου και δεν έχω διαφωνήσει ποτέ μαζί του και ούτε θα διαφωνήσω", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Οικονόμου.

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την πορεία του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, επαναλαμβάνοντας την θέση του, πως όλοι - απ' όποια μεριά και να είναι - πρέπει να βοηθούν με μόνο γνώμονα το καλό της Πελοποννήσου.

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

14 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ . ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ . ΠΙΟ ΔΙΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ...... ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 3 ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΥΤΟΣ?

  • sos
    sos Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την Ντίνα βρήκες να τα βάλεις ρε φίλε Γιώργο? Δεν διάλεγες κανέναν άλλον καλύτερα! Δεν ξεμπλέκεις εύκολα είναι leader kai killer

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ κολλάει το τραγούδι του Αντύπα, για τα λεφτά τα κάνεις όλα

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΠΑ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΣΑ! ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΙΝΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ

  • Κακό κορίτσι
    Κακό κορίτσι Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νίκας σου είπε να τα πεις αυτά? Έξυπνο σχέδιο γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι η Δύναμη του Τατούλη είναι η Νικολάκου! Η ψυχή της 'Νέας Πελοποννήσου'' είναι η Ντίνα !

  • ΔΙΚΑΙΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    O Οικονόμου έκανε τα ίδια στον Πνευματικό ρε παιδιά ! Πρόδωσε και εκεί την παράταξη του! Τι δεν καταλαβαίνετε?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Την Ντινα δεν θα την ξαναπιασεις στο στόμα σου, ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ!!!!
    Ακούς εκεί να πειράζουν την κοριτσάρα μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μία ακόμη φορά . Ο Οικονόμου έχει τα προσωπικά οικονομικά του συμφέροντα και ο Νίκας σίγουρη .....πληρωμένη ψήφο στο Περιφερειακό συμβούλιο .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ που τα λέμε,ένα δίκιο τόχει ο χριστιανός.Η ανοχή της γλωσσοκοπανίτιδας,έχει και όριο...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα έχει πλάκα ο Οικονόμου !!Κάνει ρεζίλι τον Πέτρο και μάγκα την Ντίνα !Ρε συ φίλε
    Γιώργο μας έκανες και γελάσαμε !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόκειται περί ιδιοτελούς ανάγκης του κ.Οικονόμου ........Δεν γνωρίζω κανέναν άλλο περιφερειακό σύμβουλο που να επεδίωξε την εκλογή του για να έχει προσωπικά οφέλη .......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ .......: ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ......ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ;;;;;; ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα κάτσε Γιωργάκη θα σε παραλάβει η μικρή Τερέζα και θα τα ακούσεις ! Γιατί εξέθεσες τον Πέτρο και τον άφησες μόνον! Όσο για την Ντίνα τώρα ξύπνησες Φίλε ? Είσαι φίλος του Πέτρου χρόνια τώρα ! Πότε ακριβώς καταλαβες ότι κουμάντο στο μαγαζί κάνει η Ντίνα; Όταν ξύπνησες δεν είδες και τίποτα άλλο !!!! Τι σε σαγηνεέι στον Πέτρο ? Μήπως τα ψέματα του ή μήπως τα έργα του !!!!!! Ασε ρε φίλε τις φτηνές δικαιολογίες ! Πέστο καθαρά είχα μπλεξει με παπατζηδες και την εκανα με ελαφρά πηδηματάκια ! Καθαρή και αντρίκια στάση και όχι μισόλογα ! ναι μεν αλλά ! Μικρή Τερέζα στον παραδίδω !!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...