Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: "H διαδικτυακή πρωτοποριακή (!) εκδήλωση για το άνοιγμα του τουρισμού στοίχισε περίπου 40.000€ και ο κ. Νίκας θα κληθεί να απολογηθεί"

Τατούλης: "H διαδικτυακή πρωτοποριακή (!) εκδήλωση για το άνοιγμα του τουρισμού στοίχισε περίπου 40.000€ και ο κ. Νίκας θα κληθεί να απολογηθεί"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17.5.2021

Την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., για το πρόγραμμα «Μοριάς ’21», προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο κ.Νίκας, ξεπερνώντας κάθε όριο λαϊκισμού και δημαγωγίας.

Ο κ.Νίκας στην παρουσίαση του προγράμματος «Μοριάς ’21» από τον πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες ότι δήθεν το συγκεκριμένο πρόγραμμα προέκυψε κατόπιν συνεργειών με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Απεγνωσμένα ο κ.Νίκας προσπαθεί να καλύψει την απόλυτη ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής και την απραξία της για τη διοργάνωση Επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και χρησιμοποιεί ως «σωσίβιο» το πρόγραμμα «Μοριάς ’21», στο οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είχε οποιαδήποτε είδους συμμετοχή, δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ και η μόνη …συμβολή της είναι η παραχώρηση της αιγίδας της!!!

Δεν κατανοούμε βέβαια για ποιο λόγο ο κ.Κωνσταντακόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Νίκα…

Η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης ως Περιφερειακή Αρχή, έχοντας στρατηγικό συνεργάτη την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. συνδιοργάνωσαν στην περιοχή της «Costa Navarino» εκδηλώσεις διεθνούς κύρους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Το συνέδριο της ABTA, οι εργασίες για τον τουρισμό (think tank) της Λουκέρνης και το Ironman τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, αποτελούν κορυφαία διεθνή γεγονότα της τουριστικής αγοράς και είχαν ως αποτέλεσμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου να τεθεί στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ο κ.Περιφερειάρχης οφείλει να απολογηθεί στην ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και σε όλους τους επαγγελματίες τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο για το «φιάσκο» του επικαιροποιημένου (!) τουριστικού site , το οποίο λειτουργεί ως αρνητικός παράγοντας προσέλκυσης επισκεπτών στην Πελοπόννησο.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικτυακή πρωτοποριακή (!) εκδήλωση για το άνοιγμα του τουρισμού που στοίχισε 40.000€ περίπου, η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» θα εξαντλήσει τη δυνατότητα ελέγχου και ο κ.Νίκας πολύ σύντομα θα κληθεί δημόσια να απολογηθεί για την υπερκοστολόγηση της συγκεκριμένης δράσης.

Οι πανηγυρισμοί της Περιφερειακής Αρχής και το «εύθυμο» κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει σε ό,τι αφορά την έναρξη της τουριστικής περιόδου με δηλώσεις και φωτογραφήσεις, αποτελούν μεγάλη προσβολή για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού που αγωνιούν, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αβεβαιότητα που δημιουργεί η εξέλιξη της πανδημίας.

Ο κ.Νίκας είναι προσωπικά υπεύθυνος για τον αποκλεισμό 5.500 χιλιάδων και πλέον επαγγελματιών από το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω Covid-19, οι οποίες λόγω έλλειψης χρημάτων ούτε καν αξιολογήθηκαν προκειμένου να επιδοτηθούν.

Ο κ.Περιφερειάρχης οφείλει να περιορίσει τον αυτοθαυμασμό του και άμεσα να μεριμνήσει για την αποκατάσταση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης που φέρει ακέραια την ευθύνη.

Η έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας από τον κ.Νίκα καθίσταται πλέον επικίνδυνη για την Πελοπόννησο και επιφέρει ζημία στους πολίτες της.

10 σχόλια

  • Μαρκος
    Μαρκος Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 01:40 Σύνδεσμος σχολίου

    δώστε $$$$$$ για δρόμους να κυκλοφορεί το χρήμα σε τσέπες κολλητών που θέλετε και site!!

  • Καουνποι
    Καουνποι Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρτον έναν βαρτον άλλον ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @09:02 Βάλε τάπα από πίσω όμως γιατί τρίζεις. Κάνεις πολύ θόρυβο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά τον ψευτό- μαγκα ! Σιγά τον γάτο Σιγά τον γίγαντα μπρ μπρρρρρρ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε Πετράν !Δεν μασάς είσαι μάγκας !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός τώρα ασχολειται με ένα ζόμπι ! Με έναν πρώην κύριο τίποτα !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή απογείωσε τον Τουρισμό.... Αφού όλοι τους ήταν τουρίστες. ... Τι λέμε λάθος;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το συνέδριο των ΑΒΤΑ όλοι γνωρίζουν... Έμεινε χαραγμένο στη μνήμη όλων γιαυτό και έπραξαν οι πολίτες της Πελοποννήσου έτσι στις εκλογές...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Θράσος χιλίων πιθήκων !!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ.......... ΔΕΝΤΡΟ !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...